P. Wierengaweg 4, 9751CN HAREN GN

Woonopp.

108 m2

Perceelopp.

341 m2

Omschrijving

Verrassend.

Dat is het eerste woord dat te binnen schiet bij deze mooie vrijstaande jaren ’50 woning in Haren.
Dit charmante herenhuis heeft 4 jaar terug een stevige metamorfose gehad, enerzijds is het woonoppervlak vergroot en anderzijds is het huis zowel binnen als buiten volledig gestript, gemoderniseerd en verduurzaamd! Ook de tuin is vernieuwd en is omgeven door veel groen en prachtige bomen. Door de gunstige ligging van het huis op de kavel heeft de zon van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat vrij spel.

Het huis is strak afgewerkt met een doordachte woonplattegrond, mooie doorkijkjes door de sfeervolle ramen met roede verdeling en heel licht door de vele daglichttoetreding. De locatie is ook verrassend, zo vlak bij het Boeremapark. Met enkele loopminuten staat u in het groene hart van dit bijzondere park met dierenweide. Ook de korte afstand tot het dorpscentrum en het treinstation maakt dat wonen op deze plek meer dan ideaal is.

Indeling begane grond:
Entree – hal met toilet, trapopgang en toegang tot de kelder. De woonkamer is gesitueerd op de zuid – westzijde van het huis met deuren naar de fraai aangelegde tuin met groot terras. De moderne keuken zit op de andere kant van het huis en is functioneel ingericht en daarmee ook zeer praktisch in het gebruik. Vanuit zowel de woonkamer als de keuken ziet u pas goed hoe vrij u hier woont! Een vrij zicht over de rustige Lokveenweg: hier kijkt u uit op de andere karakteristieke woningen die de straat rijk is.

Aansluitend is een achteringang – bijkeuken en een inpandige berging – schuur. Deze laatste ruimte kan ook met een bescheiden aanpassing als een extra werk-hobbyruimte worden gebruikt.
Verdieping I: Overloop met aansluitend 4 slaapkamers die allemaal iets eigenzinnigs hebben, en een strakke badkamer voorzien van vloerverwarming, ligbad/douche, wastafel en toilet.

Verdieping II:
Middels een vlizotrap is de bergzolder – die doorloopt over het gehele huis - te bereiken, een praktische (berg-)ruimte.

Bijzonderheden:
- Geheel gemoderniseerd en vergroot in 2019;
- Volledig geïsoleerd, label A;
- 12 Zonnepanelen aanwezig;
- Begane grond en badkamer voorzien van vloerverwarming;
- Instap klaar huis;
- Nieuwe kozijnen;
- Dakisolatie met nieuwe dakpannen (inclusief goten en hemelwaterafvoeren;
- Goede ligging en bereikbaarheid naar dorpscentrum, station en scholen;
- Fijne rustige woonplek nabij de dorpskom en Boeremapark.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie