Parallelweg 55, 9756CC GLIMMEN

Woonopp.

200 m2

Perceelopp.

1.465 m2

Omschrijving

Aan de lommerrijke Parallelweg in Glimmen staan prachtige, vrijstaande huizen op grote percelen. Dit is er een van, een semi-bungalow met alle voorzieningen voor diegene die mindervalide is. Maar ook als dit voor u niet geldt is dit een comfortabel woonhuis op een prachtplek.

Het huis heeft een woonkamer van goed formaat, voorzien van een gashaard als ook van een schuifpui om buiten bij binnen te kunnen betrekken. De grote raampartijen bieden veel daglicht en bovendien mooi zicht op de zeer netjes onderhouden tuin. Naast een luxe keuken is er ook een rolstoelvriendelijke bijkeuken met deur naar de achtertuin. Verder een grote slaapkamer met kastenwand en toegang tot een badkamer. En via de ruime hal heeft u toegang tot de riante inpandige garage (ca. 6,50 x 4,00 meter).
Bovendien zien we ook op de etage nog veel ruimte. Nu ingericht met drie slaapkamers, een tweede badkamer met douche, wastafel en wc maar ook heel veel bergruimte.

Hoewel de afstand van de woning tot aan het spoor op zichzelf al behoorlijk is, is geluidsoverdracht van treinverkeer minimaal geworden sinds de aanleg van een geluidswal. Wij nodigen u uit om dit vooral zelf te komen beoordelen.

Bijzonderheden:
- Ingericht op een mindere validiteit; o.a. traplift, automatisch te openen deuren, op afstand bedienbare gordijnen, aangepast sanitair (deels), etc.
- Carport naast de garage.
- Huis en tuin zijn keurig onderhouden.
- Houten berging in tuin aanwezig.
- Grondwaterpomp aanwezig.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie