Parklaan 3, 9724AL GRONINGEN

Woonopp.

164 m2

Perceelopp.

173 m2

Omschrijving

Op een heerlijke locatie gelegen, op loopafstand van het centrum en centraal station maar ook gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen in een lommerrijke omgeving met prachtige bomen, slingerende wegen en imposante villa's in het Zuiderpark staat dit hoekherenhuis uit 1924. U vindt hier 164m² woonoppervlak, een fijne tuin op het zuiden én nog een achtergelegen garagebox!

Indeling: entree met tochtportaal, lange gang, links daarvan de grote woonkamer met halfopen daarachter in de aanbouw de keuken. De keuken is voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur, via openslaande deuren kunt u naar de stadstuin op het zuiden. In de gang nog de deur naar het toilet en de deur naar de kelder.

Eerste verdieping: overloop met compacte en complete badkamer, modern en licht uitgevoerd met een tweede toilet, dubbele wastafel en ligbad. Twee ruime slaapkamers, beiden met een eigen balkon en veel ingebouwde kastruimte.

Tweede verdieping: overloop, de derde en vierde slaapkamer én een tweede badkamer met douchecabine, wastafel en derde toilet. Aansluitend aan de badkamer een open ruimte met de cv-ketel en plaats voor de wasmachine en droger.


Bijzonderheden:
- bouwjaar 1924;
- woonoppervlak circa 164m² + kelder;
- modernisering vanaf circa 2000;
- ruime stadstuin op het zuiden met houten berging;
- inclusief achtergelegen garagebox (omlopen via het hek van de Viaductflat aan de Hereweg)

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie