Parksingel 1-a, 9902PM APPINGEDAM

Woonopp.

230 m2

Perceelopp.

9.590 m2

Omschrijving

Aan de rand van Appingedam ligt deze prachtige kavel van bijna een hectare groot. Enerzijds een woonwijk en anderzijds prachtige vergezichten over het omliggende groen. In 1987 bouwden huidige eigenaar de robuuste villa en in 2005 kwam daar de zeer luxe en ruime schuur bij. Het geheel leent zich uitstekend om rustig en riant te wonen en bovendien dieren (paarden bijvoorbeeld) bij huis te houden. De weilanden en de rijbak/paddock maken het ook in dat opzicht compleet.

De woning heeft een vierkante opzet met een logische indeling van de verschillende vertrekken. Op de begane grond centraal een ruime hal, woonkamer met gashaard en toegang naar de tuin, woonkeuken met de nodige inbouwapparatuur en stenen werkblad, bijkeuken, toilet en niet te vergeten een slaap-/werkkamer. De etage heeft drie zeer ruime slaapkamers waarvan één met een grote walk-in-closet. Verder de badkamer en vanaf de overloop een vlizotrap naar de bergzolder onder de kap.

Het perceel is netjes aangelegd en onderhouden. Fraaie terrassen, een vijver en een dobbe maar ook een boomgaard geven het geheel vorm. De lange oprijlaan tenslotte zorgt voor extra allure.

Bijzonderheden:
- Geschikt voor paardenliefhebbers.
- Goede afstand ten opzichte van uitvalswegen.
- Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2016.
- Schuur (2005) voorzien van twee luxe Corton paardenboxen met buitenluik/-deur. Tevens een eigen cv ketel (2005), meterkast met krachtstroom en een grote vliering.
- Voorlopige energielabel C.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie