Parkweg 43, 9725EB GRONINGEN

Woonopp.

95 m2

Perceelopp.

93 m2

Omschrijving

Sfeervolle en gemoderniseerde ruime benedenwoning met leuk aangelegde tuin aan voor- en achterzijde met middag/avond zon.
Het NS-station met het nieuw te ontwikkelen stationsgebied ligt achter de Parkweg, met alle nieuwe voorzieningen daar wordt het wonen aan de Parkweg nóg completer en aantrekkelijker! De binnenstad is op loopafstand en ook de ringweg is op korte afstand te bereiken.

Indeling:
Entree, halletje/tochtportaal met granitovloer, meterkast en originele wandtegeltjes. Gang met modern toilet en garderobe nis bij de trap. Sfeervolle woonkamer (voormalig 'en suite') met houten vloer, erker aan de voorzijde, marmeren schouw met houtkachel en openslaande deuren aan de achterzijde naar de tuin. De woonkamer is verdeeld in een voorkamer en achterkamer/eetkamer met aansluitend de halfopen keuken. De keuken -in hoekopstelling- is modern en strak vormgegeven en o.a. voorzien van een granieten werkblad, 4pits-gaskookplaat, afzuigkap/lamp, vaatwasser. combi oven/magnetron, inbouwkoelkast en vriezer en plaats voor de wasmachine en droger. Naast de keuken de kelderkast/provisieruimte. In de keuken kun je via de achterdeur naar de tuin.

Verdieping:
overloop, kleine kamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. Grote kamer aan de achterzijde én een riante kamer aan de voorzijde. Tussen deze twee kamers ligt de compacte en complete moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad/douchecombi, wastafelmeubel, handdoekradiator en tweede toilet.

De achtertuin is leuk en speels ingedeeld met diverse mogelijkheden voor een zitje, ook onder de kleine overkapping! De tuin ligt op het noordwesten: middag- en avondzon. Verder biedt de achtertuin een stenen schuur en een achterom via de gemeenschappelijke gang.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1937;
- algehele modernisering in 2014;
- woonoppervlak circa 95m²;
- cv-ketel HR combi 2013;
- geheel voorzien van isolerende beglazing;
- beschutte voortuin met terrasje om lekker in de zon te zitten en/of stalling van fietsen;
- het huis komt beschikbaar rond 1 mei 2024;

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie