Pastoor Walstrastraat 6, 9977SM KLOOSTERBUREN

Woonopp.

222 m2

Perceelopp.

810 m2

Omschrijving

Zeer royaal en compleet vrijstaand woonhuis met een hoog afwerkingsniveau, landelijk gelegen aan de rand van het dorp Kloosterburen op ca. 30 km. vanaf de stad Groningen en nabij het Lauwersmeer natuurgebied met de (jacht)haven op Lauwersoog.

Het betreft hier een volledig traditioneel gebouwd huis dat uitstekend geïsoleerd is en beschikt over 12 stuks zonnepanelen, goed voor een opbrengst van ca. 3300 kw per jaar. Dit alles resulteert natuurlijk ook in het hoogste energielabel: A.

De combinatie van luxe en diverse extra's plus goed doordachte zaken met zelfs een provisie kelder in een modern woonhuis, maakt dit een object waar je werkelijk zo in zou kunnen wonen.

Indeling

Begane grond-
Woningentree, ruime hal met leistenen vloer en fraaie trapopgang naar 1e verdieping, meterkast en toiletruimte. Riante woonkamer met open keuken, tevens voorzien van een natuurlijke leistenen vloerafwerking, dubbele deuren naar het terras op het zuiden en met vrij uitzicht over de naastgelegen landerijen. Schuifpui naar een westelijk georiënteerde veranda die eventueel ook bij de woning betrokken kan worden als extra werk- of slaapkamer met sanitaire voorzieningen op deze begane grond (zie variant in de plattegronden) doordat de muren en vloeren reeds geïsoleerd zijn. Moderne keukeninrichting in hoekopstelling met een Siematic keuken voorzien van Miele inbouwapparatuur en natuurstenen werkblad, bijkeuken met witgoedaansluitingen en C.V.-combiketel. Inpandige geïsoleerde garage met toegang naar een provisie kelder van ruim 10 m² met stahoogte.

Verdieping-
Overloop en een bergruimte met een vaste trap naar de zolderberging. Slaapkamer van ca. 26m² met diverse vaste kasten en dubbele deuren naar de loggia, aansluitend een luxe badkamer van ca. 17m² met een diep ligbad, infrarood sauna, inloop(regen)douche(4 m²), toilet, wastafelmeubel, designradiator en voorzien van vloerverwarming.
Werk/slaapkamer van ca. 21m², logeerkamer van ca 21m² met vaste kast en eigen sanitaire voorzieningen (douche, toilet en wastafel).

Tuin-
Zonnige, fraai aangelegde, tuin op het zuidwesten gelegen met een houten (vlonder) terras op het zuiden en grenzend aan de woonkamer. Veranda op het westen met terrasverwarming.

Kortom, dit is een compleet huis met alles er op en er aan. Wat je ook te wensen hebt.
Een unieke kans op een mooie locatie.

Bijzonderheden/extra's:
- vloerverwarming op de gehele begane grond
- sfeergashaard van 4,5 kw in woonkamer
- inpandige geïsoleerde garage
- inbouw screens op alle ramen aan de zuid- en westzijde, draadloos bedienbaar
- rondom buitenlampen met daglichtschakelaar plus diverse buiten stopcontacten
- mechanische ventilatie gecombineerd met natuurlijke ventilatie
- een waterontharder voor kalkvrij water
- veranda op de westgevel met terras verwarming

Collegiale verkoop met Makelaardij Bruintjes & Keurentjes te Winsum

Lees meer...

Downloads

Downloads

Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie