Phebensstraat 4-f, 9711BL GRONINGEN

Woonopp.

150 m2

Omschrijving

Echt genieten!

Geen enkel appartement heeft zo'n fantastisch dakterras (circa 140 m2!). Het is een genot om vanuit dit charmante en uiterst comfortabele appartement het riante dakterras op te lopen. De hectiek van de stad Groningen valt volledig weg. U kijkt prachtig uit over de torens van de stad. 's Ochtends een heerlijk kopje koffie en 's avonds genieten van de ondergaande zon met een goed glas wijn.

Het appartement zelf is zeer plezierig om te bewonen. Door gebruik van glas kijkt u prachtig weids weg. De living met gashaard, de moderne van alle gemakken voorziene keuken, de natuurstenen vloer met vloerverwarming, en de prachtige indeling maken het appartement plezierig om in te wonen en stijlvol qua uitstraling. U bereikt het penthouse via de lift of het trappenhuis. Op de bovenste etage heeft u de beschikking over een ruime berging. Het appartementencomplex is kleinschalig van opzet en is gesitueerd in de mooie oude binnenstad van Groningen. De statige Ubbo Emmiussingel bevindt zich om de hoek. U kunt direct wandelend het gezellige centrum van Groningen inlopen. Er is voldoende parkeergelegenheid nabij het complex.

Indeling:
Afgesloten entree met intercomsysteem, ruime entree naar lift en trappenhuis. Het penthouse bevindt zich op de 3e etage. Via de lift bereikt u een voorportaal. Vanuit hier bereikt u de berging. De hal van het appartement is prettig ruim en bijzonder door het opengewerkte plafond. Er zijn 2 slaap-/werkkamers, een gastenbadkamer en een toilet gesitueerd. De living met open keuken is fantastisch. Het licht en de weidse blik, het contact met het fameuze terras en de sfeer maken het tot een zeer plezierige ruimte. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien. Het kookeiland en de luxe inrichting maken de keuken tot een zeer plezierig geheel. Zowel vanuit de living als vanaf de eethoek heeft u contact met buiten. De master bedroom is lekker ruim en heeft een eigen luxe badkamer voorzien van ligbad, douche met infrarood scherm, toilet en wastafelmeubel. Er zijn meerdere bergruimtes aanwezig.

Bijzonderheden:
- uniek penthouse met uiterst royaal dakterras;
- sfeervol, comfortabel en veilig;
- master bedroom en nog 2 slaap-/werkkamers;
- wandelen naar de Grote Markt of over de om de hoek gelegen karakteristieke singels.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie