Potgieterlaan 17, 9752EV HAREN GN

Vraagprijs

€ 895.000 kosten koper

Woonopp.

195 m2

Perceelopp.

864 m2

Omschrijving

Riante bungalow op loopafstand van de dorpskern van Haren!

De in 1969 gebouwde bungalow staat goed gepositioneerd op het perceel en is omringd door veel groen. Het besloten terras is gelegen op het zuidwesten en biedt veel privacy. De oprit biedt ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. De garage met elektrische deur biedt mogelijkheden voor één auto en meerdere fietsen.

De Potgieterlaan 17 is een goed onderhouden en gemoderniseerd huis met een energielabel D. In 2012 is het huis voorzien van 16 zonnepanelen. Het huis is nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas, een cv-ketel en een airco in de woonkamer en de slaapkamer. Meerdere lichtkoepels zorgen voor extra daglichttoetreding in de hal.

De entree komt uit op een ruime en lichte hal welke toegang geeft tot het woongedeelte en tot de tweede hal met diverse vaste kasten en doorgang naar onder meer de slaapvertrekken.

De lichte woonkamer is voorzien van een sfeervol zitgedeelte rondom de gashaard en erker en het eetgedeelte kijkt fraai uit over het terras en de tuin. De halfopen en gemoderniseerde keuken (2010) is voorzien van inbouwapparatuur van Miele, te weten: koelkast, oven, magnetron, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en Quooker. Aansluitend aan de keuken is een riante voorraadkast.

Grenzend aan de tweede hal zijn de vier slaapkamers gelegen. De eerste slaapkamer is thans in gebruik als werkkamer en heeft een doorgang naar een hal met vaste kast voorzien van de cv-opstelling en een deur naar het terras. De tweede slaapkamer is voorzien van vaste kasten, een deur naar het terras en een deur naar de moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. De badkamer is ook vanuit de hal bereikbaar. Separaat het toilet met fontein met dezelfde moderne afwerking. De derde en vierde slaapkamer hebben een gedeelde badkamer met douche, wastafel en wc. De bijkeuken is voorzien van wasmachine- en drogeropstelling.

Goed om te weten: onder meer de niet-zelfbewoningsclausule wordt in de koopovereenkomst opgenomen en de overdracht zal plaatsvinden bij een notaris in de regio aangewezen door verkoper.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 895.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Bungalow
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969
Bijzonderheden
Gedeeltelijk gestoffeerd, toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor gehandicapten
Soort dak
Plat dak bedekt met

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
195 m2
Overige inpandige ruimte
19 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
20 m2
Perceeloppervlakte
864 m2
Inhoud
756 m3

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Buitenzonwering, dakraam, alarminstallatie, airconditioning

Energie

Energielabel
D
Warm water
C.v.-ketel

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Tuin rondom

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Soort garage
Aangebouwd steen
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie