Potgieterlaan 35, 9752EW HAREN GN

Vraagprijs

€ 889.000 kosten koper

Woonopp.

228 m2

Perceelopp.

1.159 m2

Omschrijving

Een pracht huis op een prachtige locatie!

Dit onder architectuur degelijk gebouwd huis is gelegen in de prettige Molenbuurt. U heeft weids en vrij uitzicht over het coulissen landschap tussen Haren en Groningen. Door de zeer gunstige ligging bent u circa 10 minuten fietsen verwijderd van Groningen en ook de A28 is snel te bereiken.

Door de unieke ligging aan het einde van de wijk grenst het huis direct aan de weilanden. Het uitzicht over de weilanden is vrij en zeer ruimtelijk.

Het in 1969 gebouwde huis verkeert in goede en grotendeels oorspronkelijke staat. Het huis is bijzonder en speels. De huidige indeling alszijnde semibungalow is uitstekend om geheel op de begane grond te kunnen wonen. Het volume van de kap en de grootte van het huis staan ook een uitgebreide verbouwing toe waardoor een riant gezinshuis kan ontstaan.
De royale kavel van 1159 m2 direct grenzend aan het naastgelegen weiland biedt veel vrijheid. Het huis is oorspronkelijk dus indien gewenst zijn er verbouw- en uitbreidingsmogelijkheden.

Er zitten zeer fraaie karakteristieke elementen in het huis. Er is prachtig schoonmetselwerk, er zijn fraaie gevelstenen en de ruimtelijke hal, de charmante living en het royale slaapvertrek met badkamer op de begane grond maken het geheel zeer de moeite waard. Er is een grote inpandige garage.

Op de eerste etage bevinden zich nu drie slaapkamers en een eenvoudige tweede badkamer.
De enorme zolderruimte biedt indien gewenst een zee aan mogelijkheden tot uitbouw via een grote dakkapel of tot verbouw van de huidige ruimte.

Voor een goede indruk van de indeling en de ruimte verwijzen wij u naar de plattegronden. Eveneens bevelen wij u van harte de video aan voor een sfeerimpressie.

Bijzonderheden:
- prachtige ligging aan de rand van Haren;
- vrij uitzicht over de naastgelegen weilanden;
- een degelijke gebouwde semibungalow met de verbouwmogelijkheid tot uiterst royaal gezinshuis;
- deze prachtige woning verdient het om naar de wensen van de huidige tijd te worden gebracht;
- grote vrije kavel van 1159 m2:
- vrijstaande huizen als belendingen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie