Potgieterlaan 47, 9752EW HAREN GN

Woonopp.

190 m2

Perceelopp.

1.740 m2

Omschrijving

Op een verborgen plekje aan de Potgieterlaan ligt deze in alle opzichten markante bungalow.

De bungalow is gelegen aan een autoluw hofje op een perceel van 1740 m2, feitelijk een heerlijk rustige groene woonplek op prettige afstand van het dorpscentrum en uitvalswegen.

Oorspronkelijk gebouwd in 1973 en na de glorierijke jaren vraagt de bungalow nu om een grondige modernisering - verbouwing waarbij kan worden gezegd dat de indeling speels en vele mogelijkheden biedt om hier echt een eigen (t)huis van te maken.

De plek is extra bijzonder doordat het aan de rand van het groene dorp Haren is gelegen, dit geeft de mogelijkheid om vergezichten over de aangrenzende landerijen te creëren.

Uitvalswegen zijn op korte afstand aanwezig en het dorp Haren biedt een fijn voorzieningen niveau qua winkels, sport en scholen.

Indeling:
Entree met tochtportaal, hal met toilet. De woonkamer van 47 m2 is op het zuid – westen georiënteerd en heeft grote raampartijen met deuren naar de tuin en een haard. Dichte keuken van 16 m2 met aansluitend een bijkeuken met daarin de aansluitingen voor de wasmachine, ook hier is een deur naar het terras – tuin.

De bungalow beschikt over 4 slaapkamers van 14, 20, 11 en 14 m2, badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Vanuit de achter hal is nog een 5de kamer van 15 m2, deze kan ook worden gezien als slaapkamer maar is altijd als studeerkamer met vaste kast in gebruik geweest.

De inpandige garage – berging is 22 m2 groot en voorzien van een kanteldeur.

De tuin is zeer volwassen qua bomen en beplanting, daarnaast zijn er verschillende terrassen en gazons.

Kortom een mooie kans om naar eigen inzicht en ideeën een droomhuis te realiseren op een prachtige plek aan de rand van het dorp!

Bijzonderheden:
-Bestemmingsplan Dorp Haren – West van toepassing
-Bestemming is wonen-2 met bouwvlak
-Overdracht via Bosscher Janssens Notarissen

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie