Radesingel 14-c, 9711EJ GRONINGEN

Woonopp.

120 m2

Omschrijving

Karaktervol topappartement in gerenoveerd herenhuis.

Licht, charme, statig en stijlvol zijn kenmerken die uitstekend gelden voor dit fraaie bovenhuis. De ligging aan de statige Radesingel met “om de hoek” het bruisende stadshart van Groningen en op enkele minuten wandelen van het hoofdstation, is uitstekend. De fraaie groene, lommerrijke singel staat garant voor ruimtelijk en stijlvol wonen. Alle voorzieningen die u wenst bevinden zich op wandel- en fietsafstand. De uitvalswegen zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Via een stijlvolle bordestrap bereikt u de overdekte entree. De klassieke deur van de entree scheidt de hal met trap naar de 1e etage. Het bovenhuis zelf is de afgelopen jaren op goede wijze vernieuwd en verbeterd. Stijlvolle ramen met dubbele beglazing en passend beslag sieren de gevel. De badkamer en de keuken zijn modern en van vele gemakken voorzien. De vernieuwde CV inrichting kent modulaire verwarmingsmogelijkheden. Door de nog aanwezige suitedeuren, de hoge plafonds met ornamenten en de fraaie vloeren heeft de prachtige woonkamer stijl en grandeur.

De etage is de afgelopen jaren opnieuw ingedeeld, waardoor een logische en prettige ruimte is ontstaan. Heerlijk is het royale terras van circa 17 m2. Hier kunt u vanaf de middag totdat de zon ondergaat genieten van de langzaam verstillende stad, met uitzicht op de Martini Toren en de Sint-Jozef Kerk.

Indeling:
mooie entree met natuurstenen treden en bordes.

Binnentrap naar 1e etage: hal met toilet, royale woonkamer en suite met prachtige plafonds voorzien van ornamenten, authentieke schouwen, originele suitedeuren en een bijzonder fraaie visgraat parketvloer. De moderne half open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Via de achterkamer bereikt u de trap naar de 2e etage.

Hier bevinden zich twee ruime slaapkamers van respectievelijk 13 m2 en 14 m2. Royaal dakterras circa 17 m2. Op de overloop is een ruimte waar de wasmachine en droger zijn gesitueerd. De badkamer is modern en voorzien van een 2e toilet, dubbele wastafelmeubel en royaal lig-/douchebad. De CV ketel is dusdanig ingesteld dat het huis modulair verwarmd kan worden.

Via de vlizotrap is een bergzolder te bereiken. Fietsen zijn direct nabij het appartement in een afgesloten steeg te parkeren.

Bijzonderheden:
- Actieve VvE, bijdrage € 250,-- per maand;
- Statig bovenhuis;
- Goed verzorgd;
- Stijlvolle originele elementen;
- Moderne keuken en sanitaire voorzieningen;
- Prachtige singel aan zuidzijde van Groningen;
- Mogelijkheid huren parkeerplek in parkeergarage, gelegen op loopafstand;
- Op loopafstand van NS station en Grote Markt;
- Alle voorzieningen in directe omgeving.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie