Regattaweg 422, 9731NE GRONINGEN

Woonopp.

150 m2

Omschrijving

Heerlijk groot & licht appartement gelegen op de 20ste verdieping in de linker toren van de markante Tasmantoren. Het uitzicht vanuit deze positie en hoogte is spectaculair en panoramisch met zicht op de stad én het vaarwater en bedrijvigheid aan de voet van het complex.

Het appartement is met 150 m2 woonoppervlak royaal van opzet. De voorpui met veel glasoppervlak beschikt over ramen die met een 'harmonica'-mechanisme wijd opengeschoven kunnen worden om zo buiten bij binnen te betrekken op mooie en warme dagen. In de onder het complex gelegen kelder heeft u twee eigen parkeerplaatsen en een berging. Bijzonder is daarnaast de aanwezigheid van een huismeester, de wellness / fitness ruimte met zwembad, sauna's op de begane grond én de gezamenlijke tuin en terrassen aan de waterzijde van de Tasmantoren.

Begane grond:
Royale en statige, entree met video-phone, ruime en hoge hal veel glas/ramen waardoor heerlijk licht. In de hal rechtsaf voor de wellness afdeling met fitnessruimte, sauna's en een zwembad waar alleen bewoners onbeperkt gebruik van kunnen maken. Via de linker toren kunt u via een snelle lift naar de 20ste verdieping.

Indeling appartement:
Entree met ruime hal, modern toilet, gang naar de ruime living van meer dan 58 m². De moderne en half-open keuken is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van diverse inbouwapparatuur. In de living voldoende ruimte voor een grote eettafel, meerdere plekken voor een zitgedeelte of werkdeel, een lichte serre met de mogelijkheid dit af te sluiten middels schuifdeuren.

Aan de zijkant van het appartement twee grote slaapkamers van respectievelijk circa 12 en 27 m². Beiden beschikken over een eigen badkamer. De grote slaapkamer van 27 m² heeft een grote raampartij waardoor prachtig uitzicht en heerlijke lichtinval, een doorloop naar de eigen badkamer met aan weerszijden kledingkasten. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, jacuzzi-ligbad en wastafelmeubel. De tweede badkamer bereikt u via de hal/gang, is ruim met 9 m² en beschikt over een ligbad, inloopdouche, tweede toilet en wastafel.
Daarnaast nog een grote inpandige berging/bijkeuken van circa 7 m².

Via de centrale hal in het appartement heeft u daarnaast nog toegang tot een inpandige berging en de mogelijkheid om een elektrische fiets in een speciaal daartoe bestemde gemeenschappelijke berging op te laden.

Bijzonderheden:
- circa 150 m² woonoppervlak;
- architectonisch bijzondere, hoogwaardige en markante 'landmark' aan de oostzijde van de stad Groningen;
- fantastisch panoramisch uitzicht;
- geheel voorzien van vloerverwarming (en koeling), hoogwaardige pvc-vloer, houtenplanken-look;_
- beide badkamers voorzien van wandverwarming aan de zijde van het ligbad;
- energielabel A, geen gasaansluiting, verwarming en vloerkoeling via centraal geregelde aardwarmte-pomp;
- 2 eigen parkeerplaatsen en 1 berging in de kelder;
- in het complex voor bewoners een gemeenschappelijk eigen zwembad, sauna's en fitnessapparatuur;
- extra gemeenschappelijke fietsenberging speciaal voor het opladen van elektrische fietsen;
- om het complex een grote gemeenschappelijke tuin met waterpartij, kruidentuintjes en boomgaard met vruchtbomen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie