Haren Gn
Rijksstraatweg 245, 9752 CB

Woonopp.

242 m2

Perceelopp.

918 m2

Een heerlijk familiehuis dicht bij de gezellige dorpskom van Haren!

Dit aansprekende Herenhuis is door de jaren aanzienlijk vergroot en gemoderniseerd tot een ruim gezinshuis met een fijne diepe en brede achtertuin. Oorspronkelijk is het in 1920 gebouwd en de huidige bewoners hebben de begane grond dusdanig aangepast zodat de ruimtelijke woonbeleving optimaal is.

De ligging van het huis is perfect te noemen, de grote tuin op de achterzijde is volledig op het zuid – westen georiënteerd en anderzijds zijn alle voorzieningen zoals scholen, winkels en sportvoorzieningen binnen handbereik.

Ook aan duurzaamheid is gewerkt, het herenhuis beschikt over een hybride-warmtepomp, grotendeels vloerverwarming, airco systemen die kunnen koelen en verwarmen, er zijn 22 zonnepanelen en het gehele huis is voorzien van HR++ beglazing.

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe, toilet, toegang tot de kelder en trapopgang naar de verdieping. De living is feitelijk een moderne kamer en suite geworden. Op de voorzijde is een fijne woonkamer van 30 m2 die middels moderne zwart stalen deuren wordt gescheiden van de achtergelegen volledig tuingerichte eetkamer (48 m2) met een knusse loungeplek voor de houtkachel. De tuindeuren zorgen ervoor dat binnen – buiten met elkaar kan worden verbonden.

De keuken is op een doordachte wijze op de achterzijde van het huis geplaatst, een grote ruimte van 25 m2 met een praktisch ingedeelde keuken die is voorzien van inbouwapparatuur en een fors eiland met volop werk en bergruimte. Bij de keuken is nog een inloopkast met daarin de technische installatie.

De voormalige garage is op een geheel eigen wijze omgebouwd tot een perfecte werk – chillplek aan huis. Door de markante dak verhoging met hoofdzakelijk glas is deze ruimte heerlijk licht en geeft ook een maximaal gevoel van ruimte. Bovendien heeft het een eigen entree op de voorzijde, ook prettig als je deze ruimte wil gebruiken als een praktijk of kantoor aan huis. Aansluitend is een sportruimte en vervolgens een berging – schuur.

Verdieping I:
Overloop met aansluitend 4 slaapkamers die allemaal hun eigen sfeer hebben maar met elkaar gemeen hebben dat ze ruim zijn! Op de voorzijde zijn twee slaapkamers van 13 en 14 m2, badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafelmeubel.

De derde slaapkamer is 18 m2 groot een beschikt over een praktische kastenwand. De masterbedroom is 19 m2 een geeft toegang tot het overdekte balkon op de achterzijde. Deze slaapkamer heeft eveneens een kastenwand en een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

Direct bij de trap is een was – strijkkamer met eveneens berg-kastruimte. Deze was is het verleden in gebruik als slaapkamer!

Verdieping II:
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder, waarbij de zoldervloer volledig is geïsoleerd.

Kortom een fijn gezinshuis op een prettige woonplek met een goed besloten tuin op het zuid – westen.

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert