Haren Gn
Rijksstraatweg 299, 9752 CE

Woonopp.

300 m2

Perceelopp.

1.525 m2

Karakteristieke Villa op een bijzondere plek aan de Rijksstraatweg in Haren. De ruime kavel van 1525 m2 biedt volop zon, privacy en is gelegen in een prachtige groene en lommerrijke setting. De ligging biedt het beste van twee werelden: het lommerrijke en groene van de Rijksstraatweg en de geneugten van het geliefde dorp Haren op enkele fietsminuten. Sportverenigingen en diverse scholen bevinden zich in de directe nabijheid. Een ideale locatie om van rust te genieten maar toch direct bij alle voorzieningen te zijn.

Dit markante huis is gebouwd in 1903, de periode van de Jugendstil. Hoge en rijk bewerkte plafonds, grote raampartijen kenmerken deze bouwperiode. Achter de Villa is een groot bijgebouw die thans als praktijkruimte wordt gebruikt, mogelijkheden voor het gebruik als gastenverblijf – atelier is ook zeker mogelijk.

De Villa is door de huidige eigenaren met veel zorg en aandacht onderhouden en daar waar nodig gemoderniseerd. Een fijn (t)huis op een toplocatie in het geliefde Haren.

Indeling begane grond:
Entree – hal met trapopgang, toilet en werk-hobbykamer van 15 m2. De living is maar liefst 60 m2 en voorzien van een fraaie parketvloer, hout gestookte haard en prachtige bewerkte plafonds. Zoals gebruikelijk bij huizen uit deze tijd is er ook een stijlvolle serre met deuren naar de tuin.

Woonkeuken van 27 m2 met een uitstekend geoutilleerde keuken, kastruimte en toegang tot de achterhal – entree en kelder.

Verdieping:
Middels een bordestrap wordt de verdieping bereikt met een enorme overloop. Aansluitend zijn 3 slaapkamers van 14, 13 en 29 m2. De master bedroom beschikt over een walk in closet en een eigen badkamer met ligbad, toilet, bidet, (stoom-)douche en dubbele wastafel.

Op de overloop is nog een extra toilet en een tweede badkamer met douche en de aansluitingen voor de wasmachine – droger.

Bijgebouw:
Het bijgebouw staat los van de Villa en heeft op de achterzijde een bergruimte – hobbyruimte van 26 m2. Op de voorzijde een eigen entree met hal – wachtruimte en trapopgang naar de verdieping, badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de verdieping is een ruime multifunctionele ruimte van 34 m2, hoogwaardig afgewerkt en door de dakkapellen ook zeer licht.

Tuin:
De oprit heeft prettige insteekhaventjes voor de auto en een laadpaal. De tuin op de achterzijde is onder aansprekende architectuur fraai aangelegd. Er zijn verschillende terrassen en fijne veranda waar het tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven is. Daarnaast is er een mooie diversiteit aan bomen, borders, gazon, houtopslag en nog een extra schuurtje voor het tuingereedschap!

Kortom een zeer aansprekend familiehuis op een geweldige woonlocatie!

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert