Rijksstraatweg 379, 9752CH HAREN GN

Woonopp.

310 m2

Perceelopp.

3.045 m2

Omschrijving

Een absolute parel in Haren!

Uitzonderlijk charmant rietgedekt landhuis gebouwd in 1930 met zowel op de voor als achterzijde een majestueus vrij uitzicht. De voorzijde oogt bescheiden, maar achter de karakteristieke gevel wordt u aangenaam verrast. De ruim 310 m2 aan woonoppervlak is prettig verdeeld, waarbij het hedendaagse wooncomfort ruimschoots aanwezig is; hier is het ècht thuiskomen.

Het landhuis is omgeven door landerijen, weilanden en bos enerzijds en een villa-achtige bebouwing anderzijds. Het huis gelegen op een perceel van 3045 m2 wordt omgeven door een zeer fraai aangelegde tuin met weelderige Rododendrons en stevige bomen met daarin een stoere boomhut voor kinderen! De verschillende terrassen op het zuid – westen en het zwembad maken het buitenleven compleet.

Eigenlijk combineert dit huis twee werelden, heerlijk buiten wonen in de prachtige natuur die Haren rijk is en daarnaast het gezellige centrum van Haren op prettige afstand. Kortom een parel die wij graag met een uitgebreide rondleiding aan u tonen.

Indeling begane grond;
Buitengewoon binnen komen in de riante hal met trapopgang, toilet en hoge balkenplafonds. De living (85 m2) is volledig op de zuidzijde van het huis gelegen en bestaat uit de woonkamer met haard en serre, tv – lounge met vaste kasten en een bibliotheek – studie. Vanuit de living zijn verschillende terrassen te bereiken en bovenal een heerlijk zicht op de diepe en brede tuin.

De tussen hal met toegang tot een leuke speelkamer (15 m2) verbindt het voorhuis met de achterzijde. Hier treft u de ruime woonkeuken met deuren naar het grote terras. De grote glazen ramen bieden een onovertroffen uitzicht over de weilanden richting het bos, met zekerheid dat u de reeën vanaf deze plek kunt waarnemen!

De achteringang met tweede toilet, bijkeuken en inpandige verwarmde garage.

Verdieping:
De verdieping is eveneens riant en biedt ruimte aan 5 (slaap-)kamers en 3 badkamers. De verdieping boven het oorspronkelijke huis heeft een ruime overloop met (kinder)badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. De master bedroom (22 m2) beschikt over een vaste kastenwand, fraaie hoge plafonds, kleedkamer en een eigen badkamer met ligbad, toilet, wastafel en inloopdouche. De 2 slaapkamers hebben een afmeting van 14 en 11 m2.

De verdieping van het achterhuis heeft twee slaapkamers van 21 en 14 m2, waarbij de grootste een permanent uitzicht biedt over de landerijen. Verder is er een badkamer voorzien van douche en wastafel en op de overloop is een apart toilet.

Tevens zijn er nog een tweetal bergzolders aanwezig.

Tuin:
De tuin is parkachtig qua opzet met een enorm speelgazon, waarbij het verwarmde zwembad verscholen ligt achter een beukenhaag. In de tuin is nog een houten pool house en dubbele berging. De tuin biedt optimale privacy en biedt mooie doorkijkjes.

Laat u inspireren tijdens een rondleiding!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie