Rijksstraatweg 54, 9756AG GLIMMEN

Woonopp.

275 m2

Perceelopp.

1.635 m2

Omschrijving

Op een fraaie woonplek, direct nabij het Quintusbos gelegen buitengewoon riant woonhuis met achtergelegen multifunctionele schuur van 140 m2. Dit robuuste woonhuis is in 2004 nagenoeg geheel herbouwd, waarbij de riante afmetingen van de verschillende leef – slaapvertrekken en de speelse indeling verrassen. De achtergelegen schuur biedt tal van mogelijkheden voor zowel privé als zakelijk gebruik of eenvoudigweg als opslagruimte!

Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 1635 m2 met een fraai besloten achtertuin. Het groene dorp glimmen heeft een actief verengingsleven, basisschool, goede sportvoorzieningen en veel prachtige natuurgebieden zoals het Quintusbos en Appelbergen. Het gezellige dorp Haren is op beperkte afstand gelegen evenals de uitvalswegen richting Groningen en Assen.

Indeling begane grond:
Entree – hal met toilet, garderobe en trapopgang. De hal is het centrum van het huis, alle woon – leef vertrekken komen hier samen. Riante woonkamer (65 m2) met open goed geoutilleerde keuken, feitelijk is de woonkamer opgedeeld in een zitkamer en eetkamer.

Op de zuidkant is de bijkeuken met witgoed aansluitingen en eveneens een deur naar het terras. Werkkamer van 19 m2, inpandige berging die ook prima als extra slaap – werkkamer kan worden gemaakt. Slaapkamer van 23 m2 met eigen badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel.

Verdieping:
Overloop met aansluitend 4 slaapkamers van 20, 16, 13 en 11 m2 en een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Middels een eigen trap is nog een heerlijke zolderetage te bereiken op de achterzijde van het huis, deze multifunctionele zolder van 34 m2 is een prachtige speel – loungeplek voor de kinderen.

Schuur:
De achtergelegen schuur van 140 m2 kan voor vele doeleinden worden gebruikt, is bereikbaar middels ruime toegangsdeuren, in spouw gebouwd, voorzien van een betonvloer, dakisolatie en uiteraard de nodige elektriciteit.

Tuin:
Het huis is gelegen op een riante kavel waarbij direct naast het huis een terras op het zuiden is gelegen, achterin de tuin is een riant gazon, prieel, berging met veranda waar het tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven is.

Kortom bent u opzoek naar ruimte in wonen en schuurruimte dan biedt dit huis u alle comfort!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie