Rijspolder 32, 9166RZ SCHIERMONNIKOOG

Woonopp.

68 m2

Perceelopp.

300 m2

Omschrijving

Deze aansprekende vakantiebungalow ligt mooi beschut op park "De Monnik" net buiten het dorp van Schiermonnikoog. Het leuke is dat dit huis drie slaapkamers heeft en daarmee voor verschillende doelgroepen interessant is. De inrichting heeft een moderne uitstraling en het huis is binnen en buiten netjes geschilderd in 2020. Ook het meubilair is in 2020 vernieuwd en is bij de koop inbegrepen.

Centraal in het huis zien we de woonkamer met open keuken. Vervolgens aan de ene zijde twee slaapkamers en aan de andere zijde de derde slaapkamer met badkamer, toilet en hal. Tenslotte beschikt dit huis ook over een aangebouwde berging voor bijvoorbeeld fietsen en tuinmeubilair.

U wordt als eigenaar lid van de Coöperatieve vereniging bungalowpark De Monnik en betaalt op jaarbasis een bedrag van circa €550,--. Momenteel wordt er overigens hard gewerkt op het park aan de riolering, de waterleiding en de bestrating.

U koopt dit recreatiehuis om zelf te gebruiken of om te verhuren. Uiteraard is een combinatie van beide ook een goede mogelijkheid.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie