Roerdomp 6, 9728XP GRONINGEN

Woonopp.

225 m2

Perceelopp.

1.351 m2

Omschrijving

Bijzonder royaal en robuust vrijstaand landhuis gelegen in 'Buitengoed Piccardthof'. Deze wijk ligt ten zuiden van de stad Groningen en combineert het stadse met al haar voorzieningen en de natuur met groen, rust en ruimte. Het centrum van Groningen ligt slechts op circa 15 fietsminuten en het Hoornse- en Paterswoldsemeer met het bijbehorende natuur- en recreatiegebied op circa 10 fietsminuten.

In het plandeel 'De Rietkavels', ten noorden van de Piccardthofplas, ligt de woning prettig op de kavel in een rustige straat. De binnenzijde van het woonhuis is zeer verrassend en wordt gekenmerkt door royale afmetingen en veel daglicht. Dit merkt u al bij binnenkomst in de woning waarbij het daglicht door de vele lage ramen direct het huis in valt.

Indeling begane grond:
Entree – hal met toilet en garderobe, middels dubbele deuren bereikt u de riante living met haard en deuren naar het terras die pal op het zuiden ligt. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en buitengewoon praktisch in het gebruik en staat in direct contact met de eethoek. Tezamen met de keuken is de living 70 m2.

Het huis is levensloopbestendig doordat er een ruime slaapkamer (22 m2) op begane grond aanwezig is met een eigen luxe badkamer voorzien van een jacuzzi, douche, toilet en dubbele wastafel.

De bijkeuken met witgoed aansluitingen geeft tevens toegang tot de inpandige garage – berging van 23 m2, deze is voorzien van een elektrische deur.

Verdieping:
De overloop is eveneens riant te noemen en biedt toegang tot 3 slaapkamers van 26, 31 en 22 m2. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Bergruimte met hierin de technische installatie.

Verdieping II:
Middels vlizotrap bereikbare vliering – bergruimte.

De onder architectuur aangelegde zuid-gerichte achtertuin met veel privacy en meerdere terrassen garandeert veel zon op zonnige dagen. Het intieme avondterras is overdekt en biedt tot in de late uurtjes een heerlijke plek om de dag door te nemen.

Bijzonderheden:
- Inhoud 750 m³
- Woonoppervlak 225 m²
- Perceel 1351 m², deels bestaande uit rietkraag
- Heteluchtverwarming
- ruime oprit – parkeergelegenheid

Laat u overtuigen door de charme van deze prettige, zonnige en comfortabele woning gelegen in een prachtige landelijke omgeving met het centrum van Groningen binnen handbereik.........

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie