Schepenlaan 2, 9331BH NORG

Woonopp.

285 m2

Perceelopp.

1.111 m2

Omschrijving

Royale en luxe semi-bungalow.

De woning is gebouwd in 2006 en heeft de afgelopen jaren de “finishing touch” gekregen. Kosten nog moeite zijn gespaard om van dit mooie huis een kwalitatief hoogwaardig, comfortabel en zorgeloos huis te maken. Levensloopbestendig was al een criterium bij het originele ontwerp.

De locatie is prachtig! De semi-bugalow is midden in een lommerrijke wijk met fraaie oude bomen gesitueerd. Het Drentse brinkdorp Norg staat bekend om haar natuurlijke schoonheid. Het dorp is uitstekend geoutilleerd; winkels, scholen, medische- en recreatieve voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig. Groningen en Assen bereikt u in circa 20 autominuten en de golfbanen van Roden, Assen en Glimmen zijn snel te bespelen.

Zowel het huis als de tuin zijn hoogwaardig afgewerkt; kwaliteit, charme en sfeer kenmerken het interieur. De fraai aangelegde tuin kent meerdere zonne- en schaduwterrassen. De zorgvuldig aangelegde vijver benadrukt de rust en de schoonheid van het fraaie ontwerp. De tuin wordt professioneel onderhouden en heeft een beregeningsinstallatie.

Indeling:
Entree, ruime hal met toilet, garderobehoek en meterkast. De living (circa 75 m²) is ruim en verzorgd en de tegelvloer is rustig en passend. Er zijn meerdere zithoeken die gescheiden worden door een prachtige doorkijk (gas)haard. Vanuit de woonkamer kijkt u mooi uit over de omringende tuin en het veelvuldige groen van de wijk. U kunt direct een overdekt terras oplopen waar een ruime buiten-eettafel staat. De L-vormige kamer heeft een grote eethoek die in contact staat met de moderne open keuken (circa 22 m²). De luxe keuken heeft diverse inbouwapparatuur, een close-in boiler en een kook schiereiland. Naast de keuken bevindt zich een grote bijkeuken (15 m²) met kastenwand, waterontharder en een deur naar de oprit en garage. Ideaal is het royale slaapvertrek (circa 30 m²) op de begane grond. Aan deze slaapkamer grenst een luxe badkamer en een goed uitgeruste walk-in-closet van 9 m². De bijzonder ruime badkamer is voorzien van een toilet, hoekbad, separate inloopdouche en wastafelmeubel.

Via de hal en een brede trap bereikt u de riante 1e etage. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers van circa 36, 18 en 17 m². Een vierde slaapkamer is zeer eenvoudig te realiseren. Daarnaast is er een grote berging (11 m²) op de 1e etage. De tweede badkamer is eveneens zeer verzorgd en voorzien van een douche, toilet en wastafelmeubel.
In de technische ruimte bevindt zich de centrale verwarming en koeling: Een HR-ketel/boiler, gekoppeld aan een Brink hete lucht installatie type Elan. Tevens is hier de Brink Renovent HR-warmte-terugwin unit opgesteld. De luchtverwarming (en koeling) is gecombineerd met vloerverwarming in de woonkamer, keuken, hal en badkamer.
Er is vanuit de overloop een vlizotrap naar een royale bevloerde zolder.

De garage (36 m²) is geïsoleerd en in spouw uitgevoerd en heeft als extra een gevelkachel. In de garage bevindt zich de computergestuurde regeling, pomp en buffervat voor de beregeningsinstallatie van de tuin, een volledig keukenblok met close-in boiler en een grote schuifwandkast.
Voor de garage is een ruime carport (voor 2 auto’s) en een beschutte veranda van waar u weids uitkijkt over de tuin en het parkje.

Bijzonderheden:
- zeer verzorgde semi-bungalow
- royaal slaapvertrek (30 m²) met aangrenzende luxe badkamer en inloopkast op de begane grond
- levensloopbestendig
- uitstekend geïsoleerd
- onderhoudsarme materialen
- prachtig aangelegde tuin
- fraaie groene locatie in geliefd dorp
- snel en eenvoudig in Groningen en Assen met openbaar vervoer en auto

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie