Schoener 20, 9606PV KROPSWOLDE

Woonopp.

180 m2

Perceelopp.

450 m2

Omschrijving

Op een sublieme woonlocatie, direct aan het water gelegen woonhuis met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het huis beschikt over een eigen aanlegsteiger en door de fraaie ligging biedt deze woning op de achterzijde een prachtig permanent uitzicht over het water en aan de voorzijde een fraai uitzicht op een groene wal van bomen.

Het huis is door de jaren heen altijd uitstekend onderhouden en gemoderniseerd en aan de achterzijde uitgebreid, waardoor een zeer riante woonkamer is ontstaan. Naast het huis is een carport met berging gerealiseerd. De inpandige garage biedt uitstekende mogelijkheden voor een kantoor/praktijkruimte aan huis of een extra slaapkamer op de begane grond.
Verder beschikt het huis over 12 zonnepanelen.

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe, toilet en trapopgang. Ruime living van 65 m2 met houtkachel en op de achterzijde een volledige glazen pui met lage ramen en schuifpuien, waardoor er een schitterend vrij uitzicht over het water is.

De goed geoutilleerde, dichte keuken (15 m2) is voorzien van inbouwapparatuur. Aansluitend is er een bijkeuken met alle witgoed aansluitingen. Vanuit de hal is een slaapkamer (13 m2) te bereiken en een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.

De inpandige garage (25 m2) is volledig in spouw en is omgebouwd tot een multifunctionele kamer. Deze ruimte kan gebruikt worden als extra slaapkamer of kantoor – werk – atelierruimte.

Verdieping I:
Overloop met bergkast, slaapkamer op de voorzijde (17 m2) met bergruimte. Slaapkamer van 35 m2 op de achterzijde met balkon en kastenwand met achtergelegen bergruimte. Deze slaapkamer is eenvoudig om te bouwen tot 2 slaapkamers.

Buiten:
Naast het huis is een ruime carport met een aangebouwde schuur/berging (29 m2). Rondom het huis zijn verschillende terrassen aangelegd en is er een eigen aanlegsteiger aanwezig voor een sloep of boot. De tuin is in 2015 onderhoudsvrij aangelegd en de gehele beschoeiing is vernieuwd.
Er is een directe vaarverbinding naar het Zuidlaardermeer en andere waterwegen.

Overig:
-In het dorp Kropswolde is een NS station;
-De stad Groningen is via de A7 binnen 15 minuten bereikbaar.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie