Singelstraat 6, 9712JL GRONINGEN

Vraagprijs

€ 545.000 kosten koper

Woonopp.

165 m2

Perceelopp.

108 m2

Omschrijving

Modern en strak stadsherenhuis in de binnenstad gelegen binnen de diepenring en net achter het park van het Martinikerkhof met de Martinitoren in het zicht en hotel/restaurant De Prinsenhof om de hoek. Het huis is in 1998 gebouwd in een kleinschalig project (5 huizen). Inpandig vindt u een ruime garage (24m²) én daarnaast nog een een eigen parkeerplek voor de deur!

Indeling:
Bij het binnen gaan kunt u kiezen tussen de deur op de begane grond naast de elektrische kantel-garagedeur of een klein trapje omhoog naar de eigenlijke hoofdentree en de hal.

Als u de deur op de begane grond neemt dan komt u in de garage van circa 24 m² met ruim plaats voor een auto en daarnaast nog ruimte voor kasten, fietsen, motor en bijvoorbeeld een werkbank. Vanuit hier komt u in een halletje met modern toilet en deur naar de achtergelegen woon/eetkeuken. De keuken is 23 m² groot. De keuken is voorzien van een 'facelift'/modernisering in 2015 en beschikt o.a. over een stenen werkblad, vaatwasser, oven en inductiekookplaat. Daarnaast is er plaats voor een grote eettafel richting de achtergevel, deze achtergevel is heerlijk licht door de grote hoge pui van 5 meter hoog. Via de woonkeuken kunt u naar buiten naar de stadstuin van bijna 40 m².

Achter in de keuken gaat u via een stalen wenteltrap naar de eerste verdieping door de vide en komt u in de woonkamer in L- vorm van circa 36 m². De woonkamer is voorzien van een lichte houtenvloer en een houtkachel. Aan de straatzijde van de woonkamer vindt u twee grote openslaande deuren van het Frans balkon. Op deze verdieping ook de hal en hoofdentree.

Tweede verdieping: overloop, twee slaapkamers van circa 15 en 16 m² met ingebouwde schuifkasten. Een compacte en complete badkamer met ligbad, douche, en fraaie hardstenen waskom. Apart tweede toilet bereikbaar via de overloop.

Derde verdieping: overloop, werkkamer/ logeerkamer met zitgedeelte, kleine pantry en wasruimte. Aan de voorzijde van het huis op deze verdieping een prachtige en lichte 'serrekamer' van circa 22 m² met grote openslaande deuren van een Frans balkon en een dak voorzien van diverse ramen die elektrisch bedienbaar open kunnen schuiven + een elektrische zonwering/ screen voor de dakramen.

Bijzonderheden:
- woonoppervlak circa 165 m² + 24 m² garage + 40 m² tuin + eigen parkeerplek voor het huis;
- bouwjaar 1998, diverse modernisering in 2015;
- erfpacht afgekocht tot en met 2048;
- Cv-combiketel 2015, deels vloerverwarming, energielabel C;

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo BaerzLogo Nationale Monumenten Organisatie