Groningen
Sint Maartenstraat 52, 9714 JV

Woonopp.

175 m2

Perceelopp.

76 m2

Een nog jonge stadswoning met maar liefst vier woonlagen. Een mooie ligging in een nieuwe woonomgeving en bovendien op korte fietsafstand van de binnenstad van Groningen. De huidige eigenaar is eerste eigenaar en woont op de bovenste drie etages. Daardoor heeft hij de gelegenheid om de begane grond (nu een studio met badkamer en keuken) te laten gebruiken door derden. Uiteraard is het geen enkel probleem om dit weer in de oorspronkelijke indeling terug te brengen. Maar laten we hier omschrijven hoe de indeling nu is:

De begane grond heeft nu aan de voorzijde twee deuren. Eén naar de ruime hal met trapopgang naar de etages. De ander
geeft toegang tot de 'studio'. Allereerst zien we een dichte keuken met in het verlengde de woon-/slaapkamer met deur naar het terras aan de achterzijde. Deze studio is bovendien voorzien douche, wastafel en wc.

De eerste etage vervolgens bestaat uit de woonkamer met halfopen keuken, berging, wc en overloop. Het wonen op de etage geeft veel privacy en mooi uitzicht.
De tweede etage is ingedeeld met drie slaapkamers en de luxe badkamer die is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een toilet.
Tenslotte de bovenste woonlaag. Hier een open ruimte waar nog eenvoudig een extra kamer gemaakt kan worden en vanuit deze ruimte stap je zo het dakterras op. Een heerlijk plekje buiten waar je mooi beschut kunt genieten van de zon.

Dit is een instapklaar jong huis met de mogelijkheid om een deel te verhuren. Het huis is volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ beglazing (energielabel A), er liggen 9 zonnepanelen op het dak, de begane grond en de eerste etage zijn voorzien van vloerverwarming en er is een waterontharder aanwezig. Op korte afstand vindt u een bushalte met een goede aansluiting op het CS. Al met al is dit comfortabel stads wonen!

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert