Sluisweg 1-b, 9482TJ TYNAARLO

Woonopp.

149 m2

Perceelopp.

8.538 m2

Omschrijving

Hier is Scandinavië naar Drenthe gehaald. Deze bijzondere Zweedse woning met o.a. slaap-/badkamer op begane grond vinden we op een verscholen stukje Drenthe pal tussen Groningen en Assen en nagenoeg aan het Noord Willemskanaal. In 1997 zijn er twee op deze locatie gebouwd waar dit er één van is. Sfeervol qua uitstraling en zeer goed geïsoleerd bovendien, dus in de winter comfortabel warm en op de hete zomerdag verfrissend koel. Het perceel van ruim 8.500 vierkante meter (!) biedt allerlei mogelijkheden om van het buitenleven te genieten en dieren bij huis te houden.

De woning.
Houten huis naar Zweeds model. De woonkamer met halfopen keuken zien we op de begane grond. Bovendien een bijkeuken, ruime hal met wc en trapopgang maar ook een slaap- en badkamer voor bijvoorbeeld het levensloopbestendig wonen. Op de begane grond is dit huis omringd door een fraaie veranda vanwaar het genieten is van alles wat dit bijzondere plekje te bieden heeft.

De etage bestaat uit twee slaapkamers (ieder met een groot balkon) en de badkamer waarbij de overloop alle vertrekken met elkaar verbindt. Tenslotte ook een vlizotrap om op de bergzolder te komen.

De bijgebouwen.
Er is ruim voldoende schuurruimte c.q. stalruimte voor dieren aanwezig. Allereerst is er een grote houten schuur met betonvloer en voorzien elektriciteit. De binnenmaat van deze schuur komt uit op circa 5,50 bij 11,90 meter (circa 65 vierkante meter). Dan twee kleinere schuren (circa 11 en 46 vierkante meter) die zeer geschikt zijn als werkplaats, garage of opslagruimte van tuingereedschap bijvoorbeeld.
Tenslotte zijn er onder de voormalige carport vier paardenstallen gemaakt, het totaal is ongeveer 45 vierkante meter groot. U ziet het, aan mogelijkheden geen gebrek!

Al met al is dit iets bijzonders, we komen zo'n Zweeds huis niet zo heel veel tegen en al zeker niet op zo'n mooie locatie. Dit is nu typisch een woning voor diegene die qua wonen een keer iets anders wil en dan ook nog een liefhebber van het buiten wonen is.

Bijzonderheden:
- De fotoreportage is ruim voor de start verkoop gemaakt (zomer 2018).
- Zeer goed geïsoleerd waaronder driedubbel glas.
- Nieuwe zinken goten in 2017.
- Metalen windveren aangebracht in 2017.
- Schilderwerk buitenzijde 2017.
- Deels drainage aangebracht.
- Sanitair 2013.
- Waterbron in de tuin.
- Veel schuurruimte.
- Recht van overpad om te komen van en te gaan naar de openbare weg.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie