Snip 58, 9728XR GRONINGEN

Woonopp.

168 m2

Perceelopp.

693 m2

Omschrijving

Riant vrijstaand wonen in Groningen? Dat kan aan de Snip 58!

Deze moderne en ruim opgezette villa is gebouwd in 2003 en is altijd met zijn tijd meegegaan. De woning staat op een fraaie en rustige locatie in de gewilde woonwijk Piccardthof.
Met de fiets bereikt u binnen 10 minuten het centrum van Groningen. Wilt u liever de natuur in? Het mooie en geroemde natuurgebied de Onlanden en het Hoornse meer bevinden zich enkele wandelminuten verwijderd.
Gesitueerd op een royaal perceel en beschikkend over veel woonruimte, is dit een ware buitenkans! De Piccardthof is een prettige woonwijk met vele faciliteiten in de directe nabijheid; scholen, winkels en het Martini Ziekenhuis bevinden op wandelafstand.

De woning heeft 3 woonlagen, beschikt over 5 slaapkamers, 2 badkamers en een aangebouwde stenen garage van 25 m2.
U komt binnen via de zij entree die u naar de hal leidt waarin de trap naar de bovenste etages zich bevindt, evenals een modern toilet met fontein. Één deur verder en u bent in de riante en lichte woonkamer van ruim 50 m2. Het is goed vertoeven bij de sfeervolle open haard en door de aanwezige schuifdeur stapt u bij goed weer zonder enige moeite uw ruime tuin in. Hier zijn diverse fraai aangelegde zon- en schaduwterrassen. De tuin biedt volop privacy om in alle rust te kunnen genieten.
In de woonkamer bevindt zich de doorgang naar de strakke, van alle gemakken voorziene, moderne keuken (11 m2) met bijkeuken (6 m²). Hier zijn de wasmachine aansluiting en de CV ketel gesitueerd. De royale garage is vanuit de bijkeuken te bereiken. Via de trap in de centrale hal bereikt u de eerste verdieping.
Op de eerste etage bevinden zich 3 ruime slaapkamers (19, 17 en 12 m2), waarvan 1 momenteel als werkkamer gebruikt wordt. Daarnaast bevindt zich hier de luxe badkamer voorzien van ligbad, separate douche, toilet en twee gescheiden wastafels. Op deze etage is, als extra, airconditioning aanwezig.
De tweede etage beschikt over 2 extra slaapkamers (11 en 8 m2) en een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet, eveneens is hier airconditioning aanwezig.

Voor een goede indruk van de ruimte en de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden. Voor een goede sfeerimpressie verwijzen wij u naar de video!

Bijzonderheden:
- Royaal en vrij perceel van 693 m2
- Prettig ruim huis van 168 m2
- Voorzien van screens
- Airconditioning op de eerste en tweede etage.
- Ruime oprit (geheel bestraat) met ruimte voor meerdere auto’s
- Garage voorzien van elektrische deur.
- Tuin met veel privacy
- Houten berging in de tuin
- Schilderwerk buiten 2020
- Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Groningen, natuurgebieden als De Onlanden en het Hoornse meer en de zuidelijke uitvalswegen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie