Snip 99, 9728XR GRONINGEN

Woonopp.

256 m2

Perceelopp.

551 m2

Omschrijving

Heerlijke vrijstaande stadsvilla in geliefde wijk Piccardthof.

Dit onder architectuur gebouwde huis met energie label A en verrassend veel ruimte heeft 5 slaapkamers, waarvan 3 met airconditioning, 2 badkamers, 3 toiletten, een grote bijkeuken, een garage, dakterras en een Toscaanse patio, deels overdekt. 15 zonnepanelen, parkeerruimte voor 2 auto’s op eigen terrein en een onderhoudsarme tuin. Deze stadsvilla staat op een hoekperceel met vrij uitzicht, veel privacy. Deze luxe afgewerkte woning is leeftijdsbestendig met een ruime slaap- en badkamer op de begane grond met openslaande deuren naar de patio.

Indeling:
Entree, ruime hal, moderne toiletruimte met fonteintje, meterkast, via de hal toegang tot de grote bijkeuken (18m²) en garage (24m²) binnendoor. Royale living van circa 65 m²: bestaande uit de woonkamer en open verbinding naar de woonkeuken,
De gehele begane grond vloer beschikt over een houten eiken vloer, via de woonkamer kunt u middels openslaande deuren naar het beschut gelegen terras/ de patio, de woonkeuken biedt ruimte voor een grote eettafel, de keuken is voorzien van een granieten werkblad, een robuust fornuis (Falcon) met 5 gaspitten en 3 ovens, diverse overige inbouwapparatuur en brede lades. Op de begane grond vindt u ook nog een grote werkkamer/ slaapkamer van circa 20 m² met eigen badkamer. De moderne badkamer is vernieuwd in 2011 en beschikt over een inloopdouche, hoek-ligbad, toilet en wastafel. Via de werkkamer kunt u ook middels openslaande deuren naar de patio/ het terras. Het riante terras is beschut en besloten gelegen en voorzien van een veranda met zonnescherm.

1e Verdieping:
Lichte overloop, deur naar een riant dakterras van 28 m², drie ruime slaapkamers, respectievelijk circa 11 m² , 17m² en 17 m². (de slaapkamer van 11 m² beschikt over een ruime inloopkast; de ouder slaapkamer van 17 m2 heeft een direkte verbinding met de badkamer). De lichte badkamer is voorzien van een inloop douche, dubbele wastafel en derde toilet.

2e Verdieping onder de hoge schuine kap:
Via de vaste trap naar de ruime overloop, deze overloop (met velux dakramen) kan ook dienstdoen als bergzolder. Op deze verdieping de vierde slaapkamer van ruim 15 m² met extra velux dakraam.

Bijzonderheden:
• perceeloppervlak 551m²;
• woonoppervlak circa 256 m²;
• 3 x airco: werk/slaapkamer op de beg.grond + 2 slaapkamers op de verd.;
• inhoud circa 770m³ ;
• ruime oprit (geheel bestraat) voor meerdere auto's;
• 2 x openslaande deuren naar het terras/ de patio;
• markante jaren 30 uitstraling ;
• energiezuinig (Energielabel A), incl. 15 zonnepanelen;
• ligging aan het eind van een rustige straat (alleen bestemmingsverkeer).
• de grote bijkeuken (18 m²)is de voormalige garage, naastgelegen is een nieuwe garage (24 m²) met elect. segmentdeur gebouwd.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie