Spoorstraat 37, 9636AS ZUIDBROEK

Woonopp.

144 m2

Perceelopp.

560 m2

Omschrijving

Charmant vrijstaand en karakteristiek woonhuis met garage in het centrum van Zuidbroek op een mooie hoekkavel van 560 m². Het huis is in 1929 gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Vrijwel alle originele en fraaie bouwelementen uit die periode zijn goed bewaard gebleven. De huidige eigenaar heeft het huis goed en met zorg onderhouden.

Indeling: entree aan de linker-voorzijde, centrale hal met toilet, trapopgang naar boven en diverse deuren naar de verschillende vertrekken. Aan de voorzijde van het huis de voormalig kamer 'en suite' met mooie eikenvloer en erker.
Slaapkamer op de begane grond met ingebouwde kasten. Keuken met plaats voor de eettafel, de keuken is vernieuwd in 2015 en beschikt o.a. over een hardstenen werkblad, robuust fornuis met drie ovens en 5 gaspitten. Aansluitend aan de keuken de bijkeuken met de cv-ketel opstelling, plaats voor wasmachine en droger, deur naar de kelder en de badkamer. De badkamer beschikt over een ligbad, douche en wastafel. Via de bijkeuken gaat de achterdeur naar de tuin/ het terras.

Verdieping: mooie open trapopgang met tussen-bordes en fraai glas-in-lood (in dubbelglas), overloop, 3 slaapkamers. Respectievelijk 12, 15 en 16 m² met diverse ingebouwde kasten. Via een van de kamers kunt u via een vlizotrap naar een grote zolderruimte onder de hoge schuine kap (mogelijk nog kamer(s) te realiseren).

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1929;
- perceeloppervlak 560 m²;
- woonoppervlak circa 144 m²;
- geheel recent dubbel glas HR++, vloerisolatie en spouwisolatie;
- Cv-HR-combiketel Remeha Calenta 2012;
- in spouw gebouwde vrijstaande garage uit 1995, circa 28 m² groot met zolderruimte;
- naast het huis een extra berging van circa 6 m²;
- besloten tuin met groot terras;
- recent schilderwerk, binnen en buitenom.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie