Sportlaan 4--22, 9728PH GRONINGEN

Woonopp.

122 m2

Omschrijving

Dit vinden wij toch wel echt een interessant appartement aan de zuidzijde van Groningen. Onderdeel van een markant en herkenbaar wit gebouw met haar karakteristieke ronde ramen, drie slaapkamers en inpandig parkeren. Dit zijn zo maar enkele aantrekkelijke kwaliteiten die bij dit appartement horen. De ligging op de 7e etage zorgt voor mooie vergezichten en is tegelijkertijd ook weer niet zo hoog dat het contact met de omgeving er niet meer is.

Bij binnenkomst in de central hal valt allereerst de ruimte op. Prettig binnenkomen om vervolgens met één van de beide liften naar de 7e etage te gaan. Op deze etage zien we vier appartementen waarbij dit de noord-westelijke hoek van het gebouw betreft. De hal van de woning zelf geeft toegang tot alle vertrekken te weten de woonkamer/keuken, drie slaapkamers, de badkamer, techniekruimte en de wc. Wat bij dit appartement niet gebeurd is maar wel tot de mogelijkheden behoort is de realisatie van een zogeheten wintertuin. Dit betekent dat een deel van de woonkamer door middel van een glaswand wordt afgescheiden ter plaatse van de raampartij in de westgevel. Bij het openzetten van de ramen ontstaat feitelijk een mooi inpandig balkon. Een alternatief qua buitenruimte is het gebruik van de gezamenlijke tuin op de begane grond achter het gebouw.

Op de begane grond is onder meer Medisch Centrum Zuid gevestigd en op de eerste en tweede etage kan er worden geparkeerd (via de autolift) en bevinden zich ook de bergingen die bij de appartementen horen. Verder liggen de (winkel)voorzieningen van het Overwinningsplein maar ook van Helpman op gunstige afstand en daarnaast is de binnenstad natuurlijk op een prima fietsafstand gelegen.

De vereniging van eigenaars is actief, als lid van deze VvE betaalt u een bijdrage van €195,-- per maand. Tenslotte, zoals u op de foto's hebt kunnen zien wordt het appartement momenteel niet bewoond waarmee een spoedige overdracht indien gewenst mogelijk is.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie