Groningen
Star Numanstraat 28, 9714 JR

Woonopp.

105 m2

Karakteristieke jaren ’30 woning met 5 kamers en een ruime tuin, gelegen aan een rustige straat in de gewilde Professorenbuurt.

Het huis is gemoderniseerd naar de woonwensen van nu waarbij de authentieke stijlelementen kenmerkend voor de jaren ’30 bewaard zijn gebleven. Dit is direct zichtbaar als je de voortuin in loopt. De originele eiken voordeur, erker aan de voorzijde, vestibule deur, paneeldeuren, marmeren schouwen, hang- en sluitwerk, en suite stelsel met inbouwkasten en glas-in-lood ramen: het is allemaal intact gebleven!

Door de voordeur met vestibule kom je uit in een lange gang met ruimte voor een garderobe, wc met fontein, verdiepte trapkast met bergruimte en cv-opstelling en een deur naar de ruime living en suite met open keuken. Deze heeft aan de voorzijde een gezellige zitkamer met erker en originele zwart marmeren schouw. Aan de achterzijde is er door de aanbouw van de serre in 2002 een zeer ruime eetkamer ontstaan. De serre is een fijne en zeer lichte ruimte met dubbele deuren naar de ruime achtertuin van 91 m2. De moderne open keuken is compleet vernieuwd in 2023 en voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een stoomoven met magnetron, Miele vaatwasser en een Bora inductiekookplaat. Via de keuken is de badkamer met ligbad, aparte douche, wastafelmeubel, mechanische ventilatie en wasmachine-opstelling gelegen. Door de badkamer is de ruime en lichte slaapkamer bereikbaar. Ook deze heeft dubbele deuren naar de achtertuin. Vrijwel de gehele benedenverdieping is voorzien van grenen vloeren.

Op de eerste verdieping is er een slaapkamer van circa 7 m² en op de tweede etage met op de overloop een vaste kast en lichtkoepel is nog eens een slaapkamer van circa 7 m² gelegen.

De ruime, groene achtertuin op het noordwesten is fraai aangelegd, heeft een terras omringd door bomen en vrijstaande houten schuur voorzien van elektra en een achterom.

Het huis heeft een gunstige ligging ten opzichte van de gezellige oude binnenstad van Groningen (5 minuten fietsen), openbaar vervoer in de buurt en daarnaast op korte afstand van het UMCG. Het weinige verkeer in de straat is in enkele richting en bevat hoofdzakelijk bestemmingsverkeer.

Goed om te weten:
• Energielabel D geldig tot en met 08-12-2027
• Grotendeels voorzien van vloerisolatie en dubbel glas
• Uitbouw serre 2002
• CV-ketel Vaillant 2016
• Badkamer compleet vernieuwd 2016
• Keuken compleet vernieuwd 2023
• Glasvezel 2023
• 6 zonnepanelen geplaatst 2024
• Actieve Vereniging van Eigenaars, servicekosten thans € 87,79 per maand
• Oplevering in overleg, bij voorkeur september 2024

Enthousiast geworden over deze mooie woning aan de Star Numanstraat 28? Onze makelaar laat het je graag zien tijdens een bezichtiging.

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert