Stationsweg 183, 9471GP ZUIDLAREN

Woonopp.

171 m2

Omschrijving

KIJKDAG UITSLUITEND VIA GERICHTE AFSPRAAK!

NIEUWBOUW PENTHOUSE 106 | KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP DE WEBSITE VAN HET BLAUWE PAVILJOEN

Bovenop het dak van het monumentale Blauwe Paviljoen worden op de eerste etage 2 EXCLUSIEVE penthouses gerealiseerd. Deze compleet nieuwe appartementen zijn bijzonder royaal en hebben een eigen dakterras met aan alle zijden vrij uitzicht op het unieke landgoed.
De penthouses zijn complete nieuwbouw en beschikken dus over het wooncomfort wat u daarvan mag verwachten. Volledig geïsoleerd, laag in energieverbruik, op eigen smaak aan te passen en gelijkvloers.

LOCATIE
Zuidlaren noemt zich met recht het groenste dorp van Europa. Wandelen, fietsen en watersport: Zuidlaren is van alle markten thuis.
Trek een lijn tussen Groningen en Assen en exact in het midden ligt Zuidlaren. Via de N34 of de A28 bent u in nog geen tien minuten in één van beide steden. De ontsluiting van Zuidlaren is daarmee uitstekend te noemen.
Een drankje op één van de vele terrassen. een wandeling over de Zuidlaarder markt of een mooie fietstocht door de nabijgelegen natuur: Zuidlaren heeft verrassend veel in huis. Het gezellige centrum van het pittoreske dorp vindt u op slechts enkele minuten van uw voordeur.
Ook voor uw dagelijkse boodschappen kunt u in uw eigen dorp uitgebreid terecht. Datzelfde geldt voor de invulling van uw vrije tijd. Zuidlaren beschikt over een zwembad en een rijk verenigingsleven.

APPARTEMENTEN
In de bosrijke omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen. Hier vindt u volop prachtige fietsroutes. Vandaar dat we hebben gekozen voor optimaal gemak om uw fiets veilig onderdak te zetten.

Als bewoner van een patiowoning stalt u uw fiets in uw eigen berging of in de berging naast uw parkeerplaats, die tegen de muur van de binnentuin is gepositioneerd. Dat geldt ook wanneer u de trotse bewoner bent van appartement 002, 003, 006, 007, 101 of 105. Als eigenaar van één van de overige appartementen kunt u gebruik maken van de ruime fietsenstalling in het souterrain.

BIJZONDERHEDEN
- Royaal penthouse
- Optimaal geïsoleerd
- Twee eigen parkeerplaatsen
- Veel licht
- Twee slaapkamers
- Groot terras met vrij uitzicht

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie