Steeg 7, 9333PH LANGELO

Woonopp.

235 m2

Perceelopp.

4.005 m2

Omschrijving

Op een sublieme plek in het prachtige landelijke Langelo gelegen woonboerderij. De riet gedekte woonboerderij is met veel gevoel voor stijl en detailleringen in 2009 gerealiseerd, hierdoor is het optimaal geïsoleerd en voorzien van alle moderne wooncomfort.

Het royale perceel van ruim 4000 m2 is opgedeeld in een paardenweide en een heerlijke tuin met verschillende terrassen. Zowel de voor- als achterzijde bieden een fraai uitzicht op het groen. Er zijn uitgebreide wandel-, fiets- en uitrijmogelijkheden in de prachtige natuur van Langelo en omgeving.

Het ruime bijgebouw is voorzien van 2 paardenstallen en een berg – hobbyruimte met bovengelegen zolder bereikbaar via een vaste trap. De woonboerderij is levensloopbestendig doordat op de begane grond een slaapkamer met eigen badkamer aanwezig is. Het dorp Roden ligt op circa 10 autominuten met veel sportfaciliteiten en winkels. Groningen en Assen zijn binnen 30 minuten bereikbaar.

Kortom een uniek woonobject op een prachtige woonplek met alle moderne comfort van nu!

Indeling begane grond:
Ruime entree – hal met vide, garderobe, toilet en trapopgang. De speels ingedeeld lichte living is gelegen op de achterzijde van de boerderij met een fraai zicht op de diepe achtertuin. De living van 62 m2 is opgedeeld in een gezellige zitkamer met open haard, houten vloer en deuren aar het deels overdekte terras (17 m2) op het zuid –westen. De eetkamer geeft toegang tot het terras op het zuiden.

De leef-keuken (24 m2) biedt een weldaad aan ruimte en is gesitueerd op de voorzijde en is middels suitedeuren van de eetkamer – living af te scheiden. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en beschikt over een zeer ruim werkeiland.
De slaapkamer van 17 m2 heeft een eigen badkamer met douche en dubbele wastafel. Op de begane grond is tevens een ruime bijkeuken.

Verdieping I
Overloop met vide met aansluitend maar liefst 5 slaapkamers van respectievelijk 16, 16, 12, 10 en 9 m2 en een strijk – linnenkamer (12 m2) met wasmachine – droger aansluitingen. De tweede badkamer is riant van opzet met een douche, toilet, wastafels en een ligbad

Verdieping II:
Middels vlizotrap bereikbare zolders – vliering over de volledige diept van het huis.

Bijgebouw:
Het volledig in stijl bijgebouwde houten bijgebouw beschikt over een tweetal paardenstallen (12 m2 per box) en een ruime hobby – klus – bergruimte van 36 m2. De stallen zijn voorzien van een inpandige overkapping van 2x4m.

Bijzonderheden:
-Optimaal geïsoleerd
-Subliem bewoond en onderhouden
-Buitengewoon fraai woonplek aan rustige weg in het fraaie Langelo

LET OP: VRAAGPRIJS IS EEN VANAFPRIJS, BEDOELD OM VIA ONDERHANDELING TOT OVEREENSTEMMING TE GERAKEN.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie