't Harde 11, 9752VC HAREN GN

Woonopp.

170 m2

Perceelopp.

1.698 m2

Omschrijving

Op een fraaie en zeer besloten plek aan het ’t Harde gelegen riante bungalow genaamd “Tamalone”.

De unieke ligging en de volledige privacy zijn samen met het riante woonoppervlak (170 m2) en de speelse indeling alleen al reden genoeg om in dit leuke huis te willen wonen. De bungalow is op en prettige loop- fietsafstand van het gezellige dorpscentrum van Haren gelegen. Vanuit het ’t Harde kom je eenvoudig bij de natuur- en bosgebieden Sassenhein en het Quintusbos, een prachtige omgeving met karakteristieke bosschages, zandwegen en fietspaden.

De bungalow is de afgelopen 20 jaar met zorg onderhouden maar vraagt ook zeker om een nieuwe bewoner die er graag zijn eigen “thuis” van wil maken.

Indeling:
Entree – hal met garderobe en toilet. Heerlijk lichte woonkamer (40 m2) met open haard, grote ramen en deuren naar het terras, de woonkamer is op het westen georiënteerd. Grenzend aan de woonkamer is een ruime slaapkamer van 16 m2 met eigen inloopkast en badkamer voorzien van ligbad/douche, wastafel en toilet.

De dichte keuken (12 m2) met aansluitend een bijkeuken – achteringang. Vanuit hier is ook de garage/berging en de toegang naar de provisiekelder.

Voorts beschikt de bungalow over 4 extra (slaap-)kamers van 14, 10, 11 en 11 m2 en een tweede badkamer die is voorzien van een douche, toilet en een dubbele wastafel. Kortom veel effectieve woon vierkante meters waardoor het huis ook zeer geschikt is voor en gezin of als een fijn familiehuis waar met gemak de (klein-)kinderen kunnen logeren!

De bungalow is gelegen op een perceel van 1698 m2 waarbij het huis middels een smalle weg te bereiken is. De achtertuin is volledig op het zuid – westen gelegen en een gedeelte van de tuin grenst daadwerkelijk aan het voetpad aan het ’t Harde. In de achtertuin is nog een plantenkas aanwezig en er zijn verschillende terrassen. De tuin biedt volop rust en privacy.

Wij geven u graag een uitgebreide rondleiding zodat u de plek en het huis kunt ervaren.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie