Tolhuisweg 53, 9475PE MIDLAREN

Woonopp.

111 m2

Perceelopp.

5.870 m2

Omschrijving

Unieke kans!

In mogelijk één van de hoogst gewaardeerde woonomgevingen van onze regio, gelegen tussen Zuidlaren en Groningen, vinden we een werkelijk unieke woonplek. Wij zijn van mening dat dit soort plekjes in ons kleine land steeds minder zijn te vinden en bovendien maar zelden te koop komen. We zien er een verfijnde mix van wonen nabij de voorzieningen van bijvoorbeeld eerder genoemde plaatsen en tegelijkertijd ontspannen leven omgeven door natuur. Op de rand van bos en open veld met haar vergezichten die nooit vervelen, te bereiken via een lange oprijlaan door het eigen bos. Vanaf het perceel wandelt u de uitgestrekte natuurgebieden in die gelegen zijn tussen het Drentsche Aa-gebied, De Vijftig Bunder en het Noordlaarderbos.

In de jaren zeventig is op deze plek een relatief eenvoudig en compact huis gebouwd met daarachter een vrijstaande garage/berging. In 2014 is het huis voorzien van Red Cedar gevelbekleding en zijn twee kozijnen met buitendeuren in de woonkamer volledig vernieuwd. Er zijn voldoende mogelijkheden om binnen de ruimte die het bestemmingsplan geeft hier uw eigen woonwensen te realiseren, voor zover nodig uiteraard. Het gaat hier in de kern om de fenomenale plek!

De woning bestaat uit één woonlaag en deze is ingedeeld met een sfeervolle woonkamer met halfopen keuken (Bulthaup). Twee slaapkamers (voorheen drie), wc en badkamer met douche en wastafel. De ruime hal biedt eventueel ook mogelijkheden om een extra kamer te realiseren maar zoals genoemd behoort uitbouwen ook tot de mogelijkheden.

Zoekt u een woonlocatie met veel privacy en volledig omgeven door natuur dan is het bekijken van dit aanbod meer dan de moeite waard!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie