Troelstralaan 63-f, 9722JE GRONINGEN

Vraagprijs

€ 435.000 kosten koper

Woonopp.

143 m2

Perceelopp.

199 m2

Omschrijving

Deze ruime tussenwoning met vier slaapkamers, twee badkamers, garage, carport en privacyvolle tuin op het westen staat in de meest geliefde woonwijk van Groningen; Helpman. Het bijzondere aan deze woning is dat het gaat om een relatief jonge woning in een oude wijk met een rijke historie. Dus, comfort in een zeer sfeervolle woonomgeving. Bovendien komen woningen van dit type op deze locatie maar zelden te koop.

Opvallend is het vele groen aan voor- en achterzijde. Voor de rij woningen loopt een voetpad dat toegang geeft tot de voordeur. Via de entree/hal komt u vervolgens in de ruime woonkamer. De halfopen keuken met bijkeuken vinden we aan de achterzijde van de woning en over de gehele breedte is een serre gecreëerd.

Drie slaapkamers en de beide badkamers plus separaat een toilet bevinden zich op de eerste etage. Op de tweede etage bovendien een riante vierde kamer, een zolderkamer (geschikt te maken als volwaardige vijfde slaapkamer) met veel bergruimte en een bergzolder.

De tuin tenslotte biedt een oase van rust waar genoten kan worden van de middag- en avondzon. Achter de tuinen loopt een gezamenlijke toerit naar de garage en carport. Dit alles maakt het geheel helemaal compleet.

Bijzonderheden:
- Schilderwerk buitenzijde in 2018 uitgevoerd.
- Mooi gezinshuis op zeer fraaie locatie.
- Bewonersvereniging t.a.v. onderhoud gezamenlijke toerit à €100,-- per jaar.
- Veel bergruimte.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

VERVER JET WINTERS APP

Blijf op de hoogte van het woningaanbod via onze Verver Jet Winters app.

Download onze app in de Apple appstore
Download onze app in de Google playstore

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo BaerzLogo Nationale Monumenten Organisatie