Vaart Z.Z. 31-d, 9401GG ASSEN

Woonopp.

222 m2

Omschrijving

Koetshuis aan de Vaart.

Wat een prachtig appartement!
De ligging, het uitzicht, de prettige indeling, de ruimte, het licht en het royale overdekte balkon op het zuiden.
Dit alles maakt dit een voortreffelijk appartement om in te wonen!
Het is een genot om ’s-ochtends een ontbijt en een kopje koffie te nuttigen in de royale woonkeuken (circa 53 m2) die prachtig zicht biedt op de Vaart. Zo’n royale woonkeuken in een appartement is uniek. Via een ruime hal komt u in de woonkamer. Vanuit de sfeervolle en lichte woonkamer (circa 58 m2) loopt u direct het ruime terras op, dat zich uitstrekt over de hele breedte van het appartement. Het overdekte en zonnige terras is 24 m2. Dit staat garant voor lang dineren met meerdere mensen op dit volop privacy biedende terras (zuidwest).
De woonkamer en de woonkeuken worden verbonden door de brede centrale hal. Stijlvolle design glazen Taatsdeuren zorgen voor maximale transparantie en ruimtelijkheid.
In de centrale hal tussen de living en de woonkeuken zijn 3 slaapvertrekken gesitueerd. De master bedroom (circa 21 m2) heeft een eigen direct aangrenzende ruime badkamer voorzien van ligbad, separate inloopdouche, eigen toilet en dubbele wastafel.
De 2e badkamer (voorzien van royale douche, toilet en wastafel) is schuin tegenover de gastenslaapkamer gesitueerd. De gastenslaapkamer (circa 14 m2) is intiem en licht. Naast deze kamer bevindt zich een 3e werk-/slaapkamer (circa 11 m2). Er zijn via de hal 2 bergingen en een toilet te bereiken. Eén van de bergingen is voorzien van wasmachine/droger aansluiting. Hier is ook de CV combi ketel en vloerverwarming unit geïnstalleerd.

De ligging direct bij het gezellige centrum van Assen is zeer plezierig. U wandelt naar het schuin tegenovergelegen cultuurcentrum De Nieuwe Kolk. Dit centrum heeft onder andere een geroemde concertzaal, bioscopen en een bibliotheek. Het stadscentrum met talloze leuke terrasjes en winkels is geliefd.
Assen is populair omdat Assen vele zegeningen kent. Het centrum is compleet en gezellig. Het Asserbos ligt ook om de hoek.. De Vaart aan de voorzijde van het appartement biedt ruimte aan pleziervaart om de binnenstad te bereiken.
Dit appartement ligt op enkele minuten rijden van de A28 en N33. Ook het centraal station bereikt u wandelend in 10 minuten.

Bij dit fraaie appartement heeft u een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Hier is ook nog een royale berging (14 m2). De berging en de parkeerplaats zijn beide voorzien van elektra.
De lift brengt u naar de 1e etage. Deze etage geeft veel privacy en uitzicht, maar geeft u ook het gevoel van begane grond. Het uitzicht aan voor- en achterzijde is vrij en weids.

Samengevat:
Een kleinschalig, luxe appartementencomplex, waar het fijn wonen is in alle opzichten vanwege:
- Het unieke appartement
- De vrije ligging bij binnenstad, bos, openbaar vervoer en snelweg
- Zeer prettige sfeer in het complex.

Bijzonderheden:
- Stijlvol kleinschalig appartementencomplex (11 appartementen);
- Schitterend op de 1e verdieping gelegen appartement in Assen;
- U wandelt direct naar het stadscentrum, het Asserbos en het nabijgelegen cultuurcentrum;
- Uitermate royaal, woonoppervlak 222 m2 en terras 24 m2;
- Stijlvolle living met direct aangrenzend terras op Zuiden;
- Woonkeuken met zicht op de Vaart;
- Inpandige parkeerplaats en berging;
- Prettige en goede VvE;
- Intercomsysteem, vloerverwarming en afzuigsysteem en deels automatische
zonneschermen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie