Van de Woestijnelaan 1, 9721WL GRONINGEN

Vraagprijs

€ 1.395.000 kosten koper

Woonopp.

349 m2

Perceelopp.

1.087 m2

Omschrijving

Dit bijzonder vormgegeven huis in Zuid Franse stijl is gelegen in een chique woonwijk in Groningen-Zuid aan het begin van een doodlopend straatje. De eerste aanblik aan de buitenzijde doet nog niet direct vermoeden hoe groot het is en hoeveel mogelijkheden deze villa biedt maar wij laten dit met veel plezier aan u zien.

De huidige eigenaar woont er al ruim dertig jaar met veel genoegen en liet het twintig jaar geleden fors uitbouwen met onder meer een dubbele garage, riante kelder met bar en extra slaapkamers. Ook valt het op hoe zorgvuldig hier gewoond wordt en hoe netjes al het onderhoud wordt bijgehouden. Het geheel staat op een mooie kavel van bijna 1.100 vierkante meter waardoor er meer dan voldoende ruimte is heerlijk buiten te zijn en er diverse zitjes te creëren. Zon of juist schaduw? Hier vindt u het en ook een comfortabel gevoel van privacy en veiligheid is gewaarborgd. In 2020 is de tuin bovendien voorzien van een sproeisysteem, perfect naar onze mening in de steeds drogere en warmere zomers.

In aanvulling op de plattegrond omschrijven we bij deze de indeling van de villa.

De entree van het huis in de noordelijke zijgevel geeft toegang tot de ruime hal die dankzij de vide en daarmee de hoogte een zeer plezierige binnenkomst geeft. Aan de voorzijde van het huis vervolgens de sfeervolle woonkamer met open keuken. Het geheel is ruim maar niet te groot en juist heel sfeervol. De prominente ronde vorm van de ombouw van het rookkanaal van de haard is zowel binnen als buiten duidelijk zichtbaar en die ronde vorm komt als ware het een spiegelbeeld terug in de spiltrap naar de etage. Bij de keuken een voorraadkast en vanuit de keuken toegang tot een hal met tweede trapopgang naar boven. Ernaast de bijkeuken met toegang tot de tuin. Aan de achterzijde van het huis zien we de riante masterbedroom met veel kastruimte voor kleding en de luxe badkamer die vanaf twee zijden te betreden is.
Vanuit de centrale hal met vide is ook de tweede slaapkamer met aangrenzende badkamer te bereiken. Tenslotte op deze woonlaag de dubbele garage met elektrisch bedienbare deur, pantry en toilet en de toegang tot de kelder die ruim en hoog genoeg is om er goed te kunnen vertoeven, met de aanwezige bar is een leuk feestje hier snel georganiseerd!

Dan de etage. Aan de voorzijde van het huis een slaapkamer met balkon op het zuiden. Twee vide-kamers, ideaal als werk- of speelplek. Vervolgens de vide die uitkijkt op de centrale hal en van daaruit toegang tot het achterste deel van het huis met nog eens twee ruime slaapkamers, de derde badkamer en de nodige bergruimte. Overigens ook onder de punt van de kap nog bergruimte die via een vlizotrap toegankelijk is.

Kijken we naar de techniek in deze villa dan zien we twee cv-ketels (2015 en 2016), één voor de (vloer)verwarming en één voor het warme water. Ook is er een hydrofoor aanwezig om op alle watertappunten voldoende waterdruk te hebben en is het geheel voorzien van diverse beveiligingssystemen.

Uniek in vormgeving en gelegen op een heerlijke woonplek! Is uw interesse gewekt? Wij maken graag een afspraak met u en nemen alle tijd om dit bijzondere woonhuis met u bekijken.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie