Van Panhuysstraat 6, 9721GC GRONINGEN

Woonopp.

146 m2

Perceelopp.

109 m2

Omschrijving

Charmant, sfeervol & karakteristiek jaren dertig herenhuis gelegen aan een rustige straat in de zuidelijke stadswijk Helpman.
Diverse voorzieningen zijn op korte loopafstand zoals winkelcentrum Helpman (om de hoek), het Sterrebos, de tennisbaan, het Helperbad, fitnesscentrum, kinderopvang, scholen etc. én vlakbij de uitvalswegen. Bovendien op korte fietsafstand van het NS-station en de binnenstad! Het huis is in 2016 grondig gerenoveerd & gemoderniseerd waardoor een fijn en comfortabel gezinshuis is ontstaan, nu 'instap klaar' voor de volgende eigenaar!

Begane grond:
entree, gang/hal met mooie originele granito vloer, modern vrijhangend toilet met wastafeltje, keldertoegang onder de trap, woonkamer met erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar de tuin. Halfopen moderne keuken (vervangen in 2016) toegankelijk via de achterkamer/ eetkamerdeel. De keuken is voorzien van een kokend water kraan, 5-pits gaskookplaat met rvs-afzuigkap, elektrische oven, combi magnetron en vaatwasser. Achterin de keuken een grote werkkast met wasmachine aansluiting en met een achterdeur naar de tuin. Achtertuin op het zuiden (circa 50 m²) met achterom naar de achtergelegen gang en een houten tuin/fietsenberging.

Eerste verdieping:
overloop, separaat tweede toilet (modern) drie slaapkamers respectievelijk circa 5, 13 en 18 m². Moderne en lichte badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel en openslaande deuren naar buiten toeen handdoekradiator.

Tweede verdieping:
overloop, separaat derde toilet (modern), tweede moderne badkamer met ligbad/douche-combi, wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger. Op deze verdieping een grote en ruimtelijke vierde en vijfde slaapkamer van respectievelijk 13 en 19 m². Bij deze twee kamers is de kap 'opengewerkt' waardoor veel hoogte en de balken van de kapconstructie fraai in het zicht!

Derde verdieping:
vlizotrap naar de zolder met bergruimte (tevens hangt hier de vernieuwde cv-ketel).


Bijzonderheden:
- bouwjaar 1930;
- perceeloppervlak 109m²
- woonoppervlak circa 146 m²;
- inhoud circa 530 m³;
- cv-HR ketel Remeha bouwjaar 2016;
- schilderwerk buitenzijde uit 2019 door een bedrijf uitgevoerd;
- de woonkamer is voorzien van een hardhouten visgraat parketvloer;
- de achtertuin is onder architectuur zo optimaal mogelijk ingericht/ benut en beschikt over een achteruitgang en een houten berging;
- het geheel is in 2016 totaal gemoderniseerd: keuken, badkamers, toiletten, leidingwerk, elektra, wandafwerking, vloerafwerking, cv-ketel, nieuwe plattedak bedekking, isolerende beglazing etc;

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie