Van Speykstraat 4-4a, 9726BL GRONINGEN

Woonopp.

186 m2

Perceelopp.

110 m2

Omschrijving

Ruim en statig herenhuis gebouwd in 1908. Oorspronkelijk is het gebouwd als beneden- en bovenwoning -nog te herkennen aan de twee voordeuren- nu wordt het al jaren als een woonhuis gebruikt waardoor veel ruimte en diverse gebruiksmogelijkheden in het huis! De ligging is stads in de Zeeheldenbuurt vlakbij de binnenstad, winkelcentrum Westerhaven maar ook dichtbij het NS-station.

Indeling: entree, hal en gang. Voorkamer met fraaie schouw en plafond, deze kamer dient nu als opslagruimte/berging. Grote en diepe achterkamer -tuingericht- met dubbele openslaande deuren (dus 2x2) naar de tuin toe. Onder de trapopgang een bergkast, toilet met douche en aan het eind van de gang een keuken met wasmachine en drogeropstelling. Via de keuken kunt u naar de achtertuin. De tuin is op het zuiden gelegen en beschikt over een achterom via een naastgelegen gang.

Eerste verdieping: overloop, toilet, kleine werkkamer aan de voorzijde en keuken aan de achterzijde met balkon, grote woonkamer "en suite" met veel sfeer en karakter door de suite-schuifdeuren, schouwen, plafonds en paneeldeuren. De woonkamer is verdeeld in een voorkamer en achterkamer.

Tweede verdieping: overloop, drie slaapkamers waarvan de grootste kamer met dubbele openslaande deuren (dus 2x2) naar het dakterras op het zuiden gelegen. Complete badkamer met douche, toilet, ligbad en wastafel.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1908;
- woonoppervlak 186m²
- inhoud 750m²
- perceel 110m²;
- deels isolerende beglazing;
- dak geïsoleerd, bitumen vervangen in 2013;
- cv-HR-combi ketel 2014;
- schilderwerk buitenzijde 2022 en 2023;
- mandelige gang naast het huis met achterom;
- fijne en groene stadstuin (circa 6x6m) op het zuiden + dakterras (9m²) op de tweede verdieping óók op het zuiden;
- geschikt voor dubbele bewoning of werken aan huis(4 en 4a).

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie