Vasalislaan 69, 9721MD GRONINGEN

Vraagprijs

€ 598.000 kosten koper

Woonopp.

202 m2

Perceelopp.

255 m2

Omschrijving

Aan de zuidelijke rand van Groningen, voor velen een zeer gewilde woonomgeving, ligt de jonge woonwijk Helpermaar. Dit prachtige, grote en luxe helft van een dubbel woonhuis ligt aan een fraaie groene zone in deze wijk, hierdoor ontstaat er een aantrekkelijk uitzicht aan de voorzijde en is er bovendien geen sprake van autoverkeer direct voor de woning. Nabij alle voorzieningen van de wijk en op een minuut of tien fietsen van de Grote Markt, top!

De entree zien we aan de voorzijde van het huis met daarachter een hal voorzien van een unieke tegelvloer, deze tegels zijn meer dan honderd jaar oud en komen uit een Frans klooster. In deze hal ook toegang tot de wc en de trapopgang naar de etages. Vervolgens de zeer riante living met open keuken. Eigentijds, luxe en sfeervol. Sfeervol niet in de laatste plaats vanwege de gashaard in het zitgedeelte en het doordachte lichtplan van een lichtarchitect. Achter de keuken hebben verkopers bij de bouw slim gekozen voor een bijkeuken met ruimte voor bijvoorbeeld een vriezer en met de praktische functie van tochtportaal richting de achtertuin.
Op de eerste etage zien we drie slaapkamers en de zeer luxe badkamer met prachtig vormgegeven ligbad, douche, wc en dubbele wastafel.
Tenslotte op de tweede etage nog eens twee kamers en ruimte voor een zesde. Bovendien een dakterras op het westen.

Ook de achtertuin ligt op het westen, achter op de kavel zien we de garage/berging en daarnaast een parkeerplaats voor de eigen auto. Dit huis biedt ruimte, comfort en een duurzame manier van wonen. Wat wilt u nog meer?

Bijzonderheden:
- Bijna alle ramen zijn voorzien van screens.
- Volledig voorzien van vloerverwarming.
- Eikenhouten vloer (geschikt voor vloerverwarming) in woonkamer.
- Waterontharder/ -ontkalker aanwezig.
- Op meerdere plekken in de woning gebruik gemaakt van LED-inbouwverlichting in plafonds en wanden.
- Zesde slaapkamer mogelijk!
- Zonnepanelen aanwezig.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie