Veendijk 11, 9636HH ZUIDBROEK

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

493 m2

Omschrijving

Op een prachtige plek aan de rand van Zuidbroek gelegen vrijstaande Villa met inpandige garage. Het huis is levensloopbestendig; alle voorzieningen (slaapkamer, badkamer en toilet) zijn zowel op de begane grond als de verdieping compleet! Het huis is gebouwd in 2002 en gelegen op een ruime kavel van 493 m2. De voorzijde biedt over een groenstrook een fraai weids en landelijk uitzicht.

Het huis is buitengewoon duurzaam gebouwd en beschikt naast een zonneboiler over 36 zonnepanelen die op een fraaie wijze op het platte dak zijn weggewerkt.

De verbinding A7 tussen Groningen en Winschoten, ligt zeer nabij en maakt de combinatie werken en wonen in een dorp goed mogelijk! Daarnaast beschikt Zuidbroek over een goede openbare verbinding (o.a. treinverbinding naar de stad Groningen). Zuidbroek biedt alle mogelijkheden voor gezinnen die zich hier willen vestigen, want het dorp beschikt over diverse voorzieningen zoals sportgelegenheden, basisscholen en winkels. Tevens is de woning gelegen op slechts enkele minuten fietsen van Zwemstrand Botjes Zwembaai te Zuidbroek.

Indeling begane grond:
Ruime entree – hal, de ruime woonkamer (45 m2) is aan de voorzijde gelegen op het westen en biedt een heerlijk ruim uitzicht. Vanuit de eethoek is middels een schuifpui de besloten achtertuin te bereiken. Semi open keuken (10 m2) voorzien van inbouwapparatuur met aansluitend de bijkeuken, eveneens met deur naar de achtertuin.

Tussenhal met toilet, slaapkamer van 16,5 m2 met vervolgens een ruime badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel.

Verdieping:
Overloop met aansluitend 2 slaapkamers van 11 en 11 m2, bijzonder zijn de hoge plafonds in beide kamers. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Tevens is nog een ruime berging van 9 m2 aanwezig, deze ruimte zou nog kunnen worden benut als extra slaapkamer.

Naast het huis is nog een extra houten berging voor het nodige tuingereedschap en de fietsen.

Kortom een uiterst prettig ingedeeld huis op een fraaie woonplek in Zuidbroek.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie