Veenvoort 2, 9465TN ANDEREN

Woonopp.

234 m2

Perceelopp.

24.090 m2

Omschrijving

Een gezellige plek!

Fantastisch vrij maar toch beschut!

Deze charmante riet gedekte woonboerderij is aan de rand van het prachtige dorpje Anderen gesitueerd. Uw eigen land (totaal 24.000 m2!) grenst direct aan de boerderij en is fraai omzoomt met houtwallen. Direct vanuit de boerderij kunt u uren wandelen en fietsen in het beschermde stroomdallandschap van de Drentsche Aa of op het Balloërveld. Anderen ligt te midden van al dit natuurschoon. De staatsbossen van Gieten met het recreatiemeer “Het Nije Hemelriek” bevinden zich “om de hoek”.
De boerderij beschikt over eigen weilanden. Het is hier heerlijk toeven, met of zonder dieren.
Indien u over paarden beschikt, zou u prachtig kunnen rijden direct vanuit de woonboerderij.
Het geliefde dorpje Anderen kent niet veel faciliteiten, echter naastgelegen dorpen als Rolde en Gieten zijn uitstekend geoutilleerd en kennen veel schoolvoorzieningen. Assen bevindt zich op circa 10 autominuten, Groningen bereikt u in circa 25 minuten.

Deze in 1998 nieuw gebouwde woonboerderij heeft prachtige lichtinval zowel in de woonkeuken als in de woonkamer. Vanuit de woonkeuken kijkt u weids weg over uw eigen landerijen en de houtwallen. Via de schuifpui in de woonkeuken loopt u direct een volledig privacy biedende tuin in voorzien van een zonnig terras.
De boerderij is in 1998 vervaardigd en is degelijk en constructief goed gebouwd. Door de positionering op de royale kavel ervaart u vrijheid, privacy en rust. De woonboerderij is volledig gelijkvloers te bewonen. Er is een complete woonplattegrond op de begane grond. De slaapkamer op de begane grond beschikt over een keurige eigen badkamer direct grenzend aan deze kamer. Voor kinderen en gasten bestaat er veel leefruimte op de eerste verdieping, onder de kap. Hier bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 2 uiterst riant. Eveneens is hier een 2e badkamer met een separaat toilet. Er is veel bergruimte en er is een (vlizo) trap naar de grote zolder (geen stahoogte).

De woonboerderij kenmerkt zich door een fijne, lichte sfeer en prettige en gezellige vertrekken. Het huis heeft een logische indeling en voelt comfortabel en plezierig. De begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Uitmuntend is natuurlijk de vrije ligging aan de rand van het mooie, authentieke Drentse dorpje, aan de rand van beschermd natuurgebied en met de gezellige stad Groningen binnen handbereik.

Bij de boerderij behoren een tweetal bijgebouwen, één kleine overdekte ruimte voor tuinspullen en potten en één grote schuur met dubbele carport en grote werkruimte. De schuurruimte heeft een verdieping, hier bevinden zich naast bergruimte eveneens een hobby/sport/relaxruimte met sauna.
Er is een ruime wijnkelder, vanuit de schuur te bereiken.

Bijzonderheden:
- Prachtige locatie te midden van de natuur;
- Ruime 24.000 m2 eigen grond;
- Charmant, licht en sfeervol;
- Degelijk en goed gebouwd;
- Het rieten dak verdient aandacht.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie