Veenweg 26, 9728NL GRONINGEN

Woonopp.

97 m2

Perceelopp.

1.080 m2

Omschrijving

*** VRIJWILLIGE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING ***

Aan de zeer gewilde Veenweg in Groningen mogen wij dit prachtige perceel (1.080 vierkante meter) te koop aanbieden. Op het perceel zien we een kleine, vrijstaande woning in een voor de jaren '30 typische bouwstijl. Hoewel de gevels van het huis een zeer gedegen indruk geven bevindt de woning zich verder in zeer matige staat van onderhoud en verdient het een grondige renovatie. Bovendien wilt u mogelijk uitbouwen of wellicht nieuw bouwen op deze plek?

De indeling van de huidige woning is als volgt: begane grond: hal/entree, wc, woonkamer-en-suite, keuken met toegang tot een kelder. Eerste etage: overloop, drie slaapkamers. Zolder: onder de kap een zolder als berging.

Verder om het pand een - zeker voor stadsbegrippen - riante tuin aan de achterzijde grenzend aan een sloot. Aan de voorzijde een mooie voortuin waardoor er voldoende privacy is ten opzichte van de voorliggende weg.

U kunt dit geheel komen bekijken op maandag 07 oktober en/of op woensdag 09 oktober a.s. tussen 16.00 en 18.00 uur. Via ons kantoor in Haren (info@ververjetwinters.nl en/of 050-5340515) kunt u vanaf donderdag 03 oktober a.s. een informatiepakket opvragen, dit wordt u vervolgens digitaal toegestuurd. Wij adviseren u bovendien om tijdens de kijkdagen naar eigen wens een expert mee te nemen op het gebied van het aankopen van een woning (woningmakelaar) en/of bouwkundige zaken (architect, bouwkundige c.q. aannemer). De vrijwillige inschrijvingsprocedure eindigt op woensdag 16 oktober 2019 om 16.00 uur!

Bijzonderheden:
- Eigendomsoverdracht verloopt via Notaris Nielsen te Groningen. Voor meer informatie www.notarisnielsen.nl.
- Verkopende partij heeft dit perceel nooit zelf in gebruik gehad en derhalve zullen van toepassing zijnde clausules in de koopakte worden opgenomen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie