Groningen
Verlengde Hereweg 145, 9721 AM

Woonopp.

276 m2

Perceelopp.

251 m2

Markant, charmant en zeer ruim jaren twintig herenhuis, prettig gelegen aan een ventweggetje naast de doorgaande weg in de zuidelijke stadswijk Helpman.

De ligging is zeer gunstig ten opzichte van diverse voorzieningen: de winkels van Helpman liggen om de hoek, het Helperbad, scholen en diverse sportvoorzieningen liggen vlakbij. Bovendien is op korte fietsafstand het ns-station Europapark, de binnenstad maar ook het centrum van Haren.

De woning beschikt over hoge plafonds, ruime vertrekken en een prachtig "open" trappenhuis. De uitstraling van de jaren '20 is goed bewaard gebleven of weer teruggebracht in het huis. Fasegewijs is in de afgelopen jaren tot heden veel aan het huis gedaan: hierbij is niet alleen aandacht geweest voor het esthetische maar is ook qua verduurzaming een grote slag gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een energielabel B.

Indeling: fraaie entree met tochtportaal vestibule, grote hal met prachtig open trappenhuis, vrijhangend toilet met wastafeltje. Royale woonkamer en suite -ruim 74 m²-, met suite-deuren met kastenombouw. Erker aan de voorzijde en openslaande deuren naar de diepe achtertuin. De woonkamer beschikt over een houtkachel en eikenhoutenvloer. In de achterkamer is een open verbinding met de vernieuwde eetkeuken. De luxe keuken is recent (2017) gemoderniseerd en o.a voorzien van een spoeleiland met barretje, vaatwasser, gaskookplaat, elektrische oven en combi-oven-magnetron. Aansluitend aan de keuken de bijkeuken in de uitbouw met daarin een doorloop naar een achtergelegen berging.

Eerste verdieping: ruime en lichte overloop, separaat tweede toilet, vier slaapkamers resp. circa 9, 13, 21 en 20m² (waarvan de laatste met balkon aan de achterzijde op het zuidwesten). Lichte en moderne badkamer voorzien van dubbel wastafelmeubel, inloopdouche (met regendouche en handdouche) en duo-ligbad.

Tweede verdieping: lichte overloop door het daklicht boven de trap, twee ruime slaap/werkkamers van resp. circa 19 en 21m², balkon aan de achterzijde. Nieuwe tweede badkamer met inloopdouche, wastafel en separaat derde toilet. Wasruimte/berging met plaats voor de wasmachine en droger. Via een vaste trap in de wasruimte kunt u naar een ruime bergzolder op de derde verdieping met omvormer voor de zonnepanelen, vernieuwde mechanische ventilatie en opstelling van de cv-ketel.

Bijzonderheden:
- bouwjaar circa 1924, modernisering recent in fasen;
- energielabel B;
- perceeloppervlak circa 251m²;
- woonoppervlak circa 276 (!)m²;
- inhoud circa 1100 m³;
- verwarming middels Atag HR combi uit 2020;
- 14 zonnepanelen op het dak aan de achterzijde (z/w);
- grote, diepe, achtertuin (circa 7 x 17m) deze beschikt over een achter ingang en een houten fietsen overkapping;
- kelder met provisieruimte;
- goed en fris gemoderniseerd en goed onderhouden!

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert