Vestdijklaan 348, 9721VZ GRONINGEN

Woonopp.

206 m2

Perceelopp.

582 m2

Omschrijving

Op een zeer aantrekkelijke woonlocatie aan de zuidkant van Groningen gelegen vrijstaande villa met zonnige besloten achtertuin, ruime oprit en dubbele garage. Het huis is onder architectuur gebouwd in 1986 en valt op door de hoge noklijn en de verhoogde ligging op het perceel.

De woning is doordacht gebouwd met een aansprekende woonplattegrond en door de tijd heen altijd met zorg onderhouden. Feitelijk de perfectie basis voor een opvolgende eigenaar om zijn/haar ideeën qua wonen naar eigen inzicht en wensen te realiseren.

Door de ligging aan de Vestdijklaan heeft u een prachtig weids uitzicht over de tegenover gelegen landerijen richting Haren, en maakt u ieder seizoen in optima forma mee. De tuin beschikt over diverse terrassen die het mogelijk maken om ieder moment van de dag wel of niet van de zon te genieten.

Indeling begane grond:
Entree – hal met garderobe, toilet en trapopgang naar de verdieping. De living is heerlijk ruim (64 m2) en licht en heeft zoals geschreven een weids vooruitzicht. Middels een schuifpui is een van de terrassen te bereiken. De living beschikt over een haard, erker en een aparte werk – studie of chill hoek.

De woonkeuken is met 18 m2 ruim van opzet en voorzien van een grote keuken met inbouwapparatuur, aansluitend is de bijkeuken – achteringang.

Verdieping I:
Overloop met toilet. Vervolgens zijn op deze verdieping 2 slaapkamers, de master bedroom van 23 m2 beschikt over een inloopkast en een eigen badkamer met ligbad, dubbele wastafels en toilet. Ook is het balkon vanaf deze slaapkamer te bereiken. Slaapkamer II van 13 m2. Tweede badkamer met douche, wasmachine aansluiting.

Verdieping II:
Deze volwaardige verdieping bestaat uit een overloop en twee slaapkamers van 12 en 8 m2 en een derde badkamer met douche en wastafel. Daarnaast is nog een bergruimte aanwezig.

Verdieping III:
Zolder berging – vliering

Achter het huis is een dubbele vrijstaande garage die middels het elektrische toegangshek en garagedeur op de voorzijde bereikbaar is. Er is circa 300 m2 grond van de gemeente in gebruik, hiermee is het totale perceel circa 900 m2.

Kortom een groot gezinshuis op een fraaie woonplek aan de zuidzijde van Groningen!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie