Viaductweg 21, 9751HN HAREN GN

Woonopp.

130 m2

Perceelopp.

885 m2

Omschrijving

Charmant rietgedekt helft van een dubbel woonhuis aan de rand van Haren gelegen tussen Haren en Glimmen in een landelijke omgeving. Het huis beschikt over een diepe achtertuin, een garage/hobbyruimte in dezelfde stijl als het huis gebouwd en een ruime oprit voor meerdere auto's.

Indeling: entree aan de zijkant, hal met toilet (modern met hardstenen wastafeltje), deur onder de trap naar de provisiekelder, grote L-vormige woonkamer met fraaie houten vloer, erker aan de voorzijde, haard en aan de achterzijde uitgebouwd met een serre/ tuinkamer met openslaande deuren naar het terras/ de tuin. Totaal oppervlak living circa 55 m². Via de achterkamer/serre een open doorgang naar de keuken. De keuken is ambachtelijk handgemaakt in 2002 en voorzien van veel bergruimte, een strakke tijdloze vormgeving en diverse apparatuur. Aansluitend aan de keuken de bijkeuken met c.v.-opstelling, bergruimte en plaats voor de wasmachine en droger. Achterdeur naar de tuin.

Eerste verdieping: overloop, twee grote slaapkamers met ingebouwde kasten, resp. circa 13 en 14 m² een derde kleine kamer met dakkapel van bijna 3 m². Ruime en complete badkamer -gemoderniseerd in 2000- met hoekligbad, douchecabine, tweede vrijhangend toilet en een wastafelmeubel met twee wastafels.

Vaste trap naar de tweede verdieping met zolderbergruimte en/of hobby/werkruimte onder de schuine kap van circa 8 m².

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1928, modernisering vanaf 2000;
- perceelsoppervlakte 885 m²;
- woonoppervlak circa 140 m²;
- vrijstaande schuur/garage/ werkruimte circa 18 m²;
- fraai aangelegde natuurtuin met vijvertje, houtstek en groot gazon aan de achterzijde met uitzicht op de achtergelegen landerijen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie