Vijverlaan 4, 9451BH ROLDE

Woonopp.

203 m2

Perceelopp.

1.046 m2

Omschrijving

Stijlvol modern landhuis.

Dit uitstekend verzorgde huis biedt alles dat een fijn gezinshuis nodig heeft op een heerlijk vrije plek nabij het geliefde centrum van Rolde. De royale tuin biedt volop privacy, is uitstekend op de zon georiënteerd en heeft meerdere fruitbomen, diverse zonne- en schaduwterrassen en mooi aangelegde borders.
Vanonder de stijlvolle veranda, die de grote kapschuur zo charmant maakt, kijkt u prachtig uit over de fijne tuin. De ligging in Rolde is ideaal. U loopt in enkele minuten naar het goed geoutilleerde centrum en op de fiets bent u in 20 minuten in Assen.
De geroemde natuur rondom Rolde bevindt zich in de directe nabijheid. Ook Groningen is in 25 autominuten bereikbaar.

Het riet gedekte landhuis is in 2006 gebouwd. Hierdoor is het huis goed geïsoleerd en zeer comfortabel. De in 2009 gerealiseerde, eveneens grotendeels met riet gedekte kapschuur, maakt het stijlvolle plaatje compleet. De grote dubbele carport, de prettige veranda en de dubbele schuren maken dit tot een ideale hobby-/opslagruimte.
Het huis zelf is zeer prettig qua maatvoering, de ruimtes vloeien op plezierige wijze in elkaar over, maar bieden toch de mogelijkheid om afzonderlijk van elkaar hobby’s uit te oefenen. Zo is de charmante living rondom de open(gas-)haard gesitueerd en loopt u vanuit hier direct het mooie zonneterras op. De tv kamer/bibliotheek bevindt zich tegenover de living. Deze wordt gescheiden door stijlvolle deuren. De centraal gelegen woonkeuken is het kloppende hart van dit gezellige huis. Hier kunt u genieten van de uitstekend uitgeruste keuken en het mooie uitzicht op de direct aangrenzende tuin met royaal terras. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken voor extra apparatuur en voor de wasmachine en droger. De bijkeuken heeft een eigen entree.

Indeling: stijlvolle entree met trappenhuis, vide, toiletruimte en garderobehoek. Via mooi vormgegeven deuren in de hal bereikt u de centrale gang die toegang geeft tot de living (circa 38 m2), de tv-/bibliotheekkamer (circa 22 m2) en de woonkeuken (circa 25 m2). De bijkeuken (circa 7 m2) grenst direct aan de keuken.

Via de stijlvolle trap bereikt u de overloop van de 1e etage. Hier zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers gesitueerd. De master bedroom (circa 23 m2) heeft een grote kastenwand en beschikt over een eigen badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet. De andere slaapkamers van circa 13, 12 en 11 m2 hebben allen extra bergruimte onder de schuine kap. Een extra toilet is separaat via de overloop te bereiken. De royale en lichte badkamer is voorzien van ligbad, douche en dubbel wastafelmeubel.

Via de vlizotrap is de zolder te bereiken. Hier is een extra logeerkamer met dakraam gerealiseerd. Tevens is een afgesloten deel in gebruik als zolderberging. Hier bevindt zich de cv combiketel (Combifort Daalderop 2005).

De kapschuur biedt ruimte aan een royale carport voor 2 auto’s welke direct vanaf de oprit is te bereiken. Daarnaast beschikt dit gebouw over 2 gescheiden bergingen van circa 18 en 7 m2. Er is een prettige veranda vanwaar u vrij uitzicht heeft over de tuin.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden stijlvol huis;
- Royale kavel (1010 m2) nabij het centrum van Rolde;
- Goed geïsoleerd;
- Grote kapschuur met carport, veranda en hobbyruimte;
- Snel in Assen en Groningen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie