Voorstreek 18, 9166LW SCHIERMONNIKOOG

Vraagprijs

€ 545.000 kosten koper

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

528 m2

Omschrijving

Magnifiek mooie eilanderwoning met een aangrenzende aan de Middenstreek gelegen winkel.
Deze voortreffelijk onderhouden woning heeft ook een grote op het zuiden gelegen tuin met daarop een nagenoeg nieuwe schuur van 16 m2 voorzien van aansluitingen voor gas, licht en water.

Deze op een mooie, centraal in het dorp gelegen woning is bedoeld voor permanente bewoning en heeft de navolgende indeling:
Hal met tegelvloer, gezellige woonkamer van ca. 5.00x5.00, woonkeuken met een plavuizen vloer en voorzien van enige inbouwapparatuur met een naastgelegen eetkamer, een L-vormige ruime slaapkamer van ca. 22 m2 op de begane grond met een badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel.
Op de verdieping een tweetal slaapkamers van ieder ca. 10 m2, deels betegeld toilet met fonteintje, betegelde douche met wastafel, veel kastruimte.
De winkel aan de Middenstreek is momenteel verhuurd voor € 650,- per maand en heeft een vloeroppervlakte van ca. 50 m2 op de begane grond en op de zolderverdieping ca. 40 m2 waar eveneens een toilet aanwezig is.
De woning wordt centraal verwarmd middels een gasgestookte centrale verwarmingsinstallatie (HR-combiketel) en heeft dubbele beglazing.

Lees meer...

Downloads

Downloads

Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op Instagram

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo QualisLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie