W.A. Scholtenstraat 4--4a, 9712KW GRONINGEN

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

132 m2

Omschrijving

Robuust herenhuis, gebouwd in Amsterdamse school stijl in de jaren '20 en totaal gerenoveerd vanaf in 2008/2009 en van alle moderne gemakken voorzien Het pand beschikt op de begane grond over een grote ruimte van circa 100 (!)m² welke nu in gebruik is als garage/ opslag maar voor meerdere doeleinden geschikt is, bijvoorbeeld werkplaats of atelier. De ligging is vlakbij de diepenring; de binnenstad en het UMCG liggen praktisch om de hoek.

Indeling: entree met grote hal en toegang naar de garage en trapopgang naar de eerste verdieping. Achter in de hal een bijkeuken/wasruimte en moderne 2de badkamer met wastafel, douche en 2de toilet. De garage beschikt over elektrisch te openen dubbele deuren (met afstandbediening), verwarming en een serie ramen in de achtergevel waardoor ruim daglicht binnen kan komen.

Eerste verdieping: overloop, modern toilet met wastafeltje, U-vormige living van circa 54m² met woonkamer, open luxe keuken en plaats voor een grote eettafel. De woonkamer aan de voorzijde is voorzien van een bijzondere marmeren schouw met gashaard, naast de zithoek nog ruimte voor een werkhoek/speelhoek of dergelijke
De open keuken aan de achterzijde is voorzien van een kookeiland met kersenhouten werkblad, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, afzuiging (evenals het kookeiland bekleed met glas-elementen), kersenhouten kastenwand met diverse inbouwapparaten: koffiemachine, combi oven/magnetron, combi stoomoven, vaatwasser, vriezer, koelkast en diverse brede en diepe lades. Aansluitend aan de keuken 2 x 2 openslaande deuren naar het riante dakterras van circa 60m² welke is voorzien teakhouten afwerking. Het terras ligt vanaf het middaguur tot zonsondergang in de zon.

Tweede verdieping: zeer ruime en lichte overloop (groot daklicht) met drie slaap/werkkamers van resp. circa 8, 12 en 18m² (de laatste eventueel makkelijk op te delen in twee kamers van 11 en 7m²) , moderne badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, ligbad en 3de toilet. De badkamer is te bereiken via de overloop maar ook via twee schuifdeuren 'en suite' met de grote slaapkamer. Net als de overloop beschikt ook de badkamer over een groot daklicht (elektrisch te openen).

Bijzonderheden:
- bouwjaar circa 1924, volledige renovatie en modernisering in 2008 ;
- perceeloppervlak totaal circa 132m²;
- woonoppervlak circa 140 m² (exclusief 100 m² garage!);
- inhoud circa 750 m³;
- het pand is voorzien van een centraal stofzuigersysteem en een waterontharder;
- verwarming middels CV-combiketel 2016 met 6 apart te regelen
groepen, elk voorzien van eigen thermostaat en centrale programmeer-unit;
- de garage biedt ruimte voor meerdere auto's en daarnaast nog werk/opslagruimte, is
voorzien van 2x krachtstroom, een stortbak en een heater aangesloten op de cv-ketel;
- 'linnenkoker' vanuit de grote slaapkamer naar de wasruimte beneden;
- geheel voorzien van dubbele beglazing, garage uitgezonderd;
- de gehele woning is voorzien van hoogwaardig Marmoleum;
- milieulabel C.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie