Waardeel 9, 9756AP GLIMMEN

Woonopp.

188 m2

Perceelopp.

650 m2

Omschrijving

Op een uitzonderlijke plek, aan het eind van een doodlopend zijstraatje van de Rijksstraatweg ligt dit in 2016 gebouwde Herenhuis. Het huis is gebouwd in de klassieke jaren ’30 architectuur met brede goot- dak oversteken. Het perceel is 650 m2 groot! De omgeving is groen en lommerrijk en het dorp Glimmen biedt fraaie sportvoorzieningen, basisschool en bovenal prachtige natuur, het Quintusbos en Appelbergen liggen nagenoeg om de hoek.

Doordat het huis in 2016 is gebouwd is het optimaal geïsoleerd en buitenom is gebruik gemaakt van onderhoudsarme materialen. In het verlengde van de oprit is een grote vrijstaande schuur met achtergelegen gezellige veranda waar het tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven is.

De markante architectuur met de steile kap verraad niet helemaal de praktische indeling, met name de verdiepingen zijn aangenaam ruim te noemen.

Indeling begane grond:
Entree – hal met toilet, garderobe en trapopgang naar de verdieping. Riante L-vormige living (58 m2) met open haard, strakke keuken in eiland opstelling en deuren naar de achtertuin – terras op het zuiden. Wat opvalt zijn de vele ramen waardoor een prettig contact ontstaat met de tuin en de omgeving.

De bijkeuken – achteringang is zeer ruim en praktisch. De vrijstaande berging/schuur is voorzien van een zolder en een gezellige veranda op de achterzijde.

Verdieping I:
Overloop met toilet en aansluitend 3 slaapkamers van 23, 14 en 10 m2 en een badkamer met ruime inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel.

Verdieping II:
Overloop met vaste kast en aansluitend 2 slaapkamers van 12 en 13 m2.

De tuin en het terras op de achterzijde is gesitueerd op het zuiden en biedt volop privacy, de voorgelegen oprit biedt ruimte aan zeker 2 auto’s.

Kortom een heerlijk gezinshuis op een fijne plek in het groen!

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie