Gieten
Waardeellaan 45, 9461 CM

Woonopp.

211 m2

Perceelopp.

1.643 m2

Stijlvol en comfortabel wonen!

Deze prachtige semi bungalow op een ruim perceel (totaal 1.643 m²) heeft alles dat gelijkvloers wonen zo fijn maakt.
Deze uitstekend onderhouden bungalow is de laatste jaren met zorg en kunde verbouwd tot een uiterst comfortabele, duurzame en moderne woning dat het nu is. De bungalow is zowel ruim, maar tegelijkertijd ook intiem. Vanuit de living is er een prachtig uitzicht over de voor- en achtertuin. De rondom gelegen ruime tuin is fraai aangelegd met diverse zonne- en schaduwterrassen, stijlvolle pergola’s en mooi aangelegde borders.
In de tuin biedt de houten berging met aangebouwde overkapping een mooie plaats waar tot in de late uurtjes van deze prachtige plek kan worden genoten.
De locatie in het Drentse dorp Gieten is geliefd. De bungalow is gesitueerd in een lommerrijk gedeelte van Gieten met veel oud groen en ruim opgezette villa’s. Doordat de bungalow de laatste woning in de straat is, zijn er geen overburen en is er vanuit de living vrij uitzicht over de Wilkerweg met een diversiteit aan groenvoorzieningen en eikenbomen.
Het gemoedelijke centrum van Gieten, met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, een lunchroom, terras en restaurant, bevindt zich op enkele minuten afstand. Gieten kent een uitgebreid verenigingsleven en er zijn meerdere scholen.
Rondom Gieten is de natuur rijkelijk aanwezig; De staatsbossen met de geprezen recreatieplas “Het Nije Hemelriek” bevinden zich op enkele minuten fietsafstand. En ook ligt het bekroonde Stroomdal van de Drentse Aa in de directe nabijheid.
Door de ideale ligging ten opzichte van de uitvalswegen zijn de leuke steden als Groningen, Assen en Emmen niet alleen binnen 30 minuten met de auto bereikbaar, maar zijn deze ook door de directe verbindingen met het openbaar vervoer snel en goed te bereiken.

Indeling:
De bungalow zelf is vakkundig gerenoveerd en volledig gemoderniseerd met een hoogwaardig afwerkingsniveau en de luxe die u mag verwachten. Ideaal is de grote dubbele parkeergarage onder het huis. Deze ruimte is voorzien van een dubbele elektrische garagedeur. Naast plek voor twee auto’s is er nog veel meer ruimte voor bijvoorbeeld een motor en andere opslag. Voor de opstelplaats van de cv-installatie is er nog een aparte ruimte aanwezig.
En tot slotte is er op deze bouwlaag nog een stijlvolle saunaruimte met professionele sauna en afgescheiden doucheruimte gelegen. De totale oppervlakte van het souterrain bedraagt meer dan
100 m². Vanuit het souterrain kunt u vanzelfsprekend inpandig de begane grond van de bungalow bereiken. Indien gewenst is het vrij eenvoudig om hier een verticale persoonslift te realiseren.
De entree van de bungalow is zeer stijlvol, via deze entree bereikt u de vestibule met garderobehoek. De centrale hal is indrukwekkend, heeft hoogte in de kap en biedt toegang tot alle vertrekken. In de hal is de [het] toiletruimte gelegen en is er toegang tot het souterrain en de zolderruimte. De living is fraai ontworpen. Ofschoon groot (circa 73 m² ) voelt deze fijne ruimte nergens te groot. De living heeft een zithoek rond de sfeervolle gashaard en er zijn leuke uitkijkjes naar de voor- en achtertuin. De eethoek staat in contact met de kamer en is van de moderne keuken gescheiden door een scheidingswand. De keuken is van alle gemakken voorzien, heeft een kook- en spoeleiland en is in een lichte kleurstelling uitgevoerd. Via de eethoek heeft u toegang tot een prettige lichte werkplek die uitkijkt over de riante tuin. In het verlengde van deze ruimte bevindt zich de bijkeuken waar ook de wasmachine en droger zijn geplaatst. Aan opbergmogelijkheden is er geen gebrek, want de werkruimte en bijkeuken zijn beide over de gehele lengte uitgevoerd met een moderne kastenwand.

Vanuit de centrale hal bereikt u de masterbedroom met mooie kastenwand en met eigen luxe badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, dubbele design wastafelmeubel en toilet. Naast de masterbedroom zijn er nog twee slaapkamers met daartussen een gastenbadkamer, welke is voorzien van inloopdouche, designwastafel en toilet. Deze extra slaapkamers en de extra badkamer bevinden zich in de zijvleugel. De badkamer is vanuit beide slaapkamers te bereiken. Beide slaapkamers hebben toegang tot een privé buitenterras. Eén slaapkamer beschikt over een kastruimte, welke is voorzien van een tweepersoons infrarood sauna.
Voor een goede indruk van de ruimte en van de indeling verwijzen wij u naar de plattegronden. Voor een sfeerimpressie moet u beslist de video bekijken.Bijzonderheden:
- uiterst verzorgde bungalow;
- prachtig ontworpen zonnige tuin met diverse terrassen;
- houten berging met overkapping;
- eigen royale parkeergarage onder de bungalow voor twee auto’s en motoren;
- goed geïsoleerd: muur-, vloer-, dak- en glas isolatie. Energielabel B;
- 18 zonnepanelen;
- vloerverwarming in vier delen;
- volière met winterverblijf;
- cv-combiketel (2014 Remeha Callenta) met extra een elektrische hybride boiler voor warmwater
(badkamer);
- waterontharder;
- keuken met: oven, steamer, vaatwasser, koffiemachine, koelkast met vriesgedeelte.

Lees meer...

Plattegrond

Streetview

Uitzonderlijk Wonen

Dát is Verver Jet Winters Makelaars

Contact

Verver Jet Winters Makelaars
Rijksstraatweg 26-A
9752 AE Haren

info@ververjetwinters.nl
T 050 534 0515

KvK 04069449

Uitzonderlijk op de hoogte blijven?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Volg ons op sociale media

Volg ons op facebookFacebook
Volg ons op InstagramInstagram
Volg ons op LinkedinLinkedIn
Logo Nederlandse Vereniging van Makelaars Logo nwwi Logo vastgoedcert