Watersnip 37, 9685AC BLAUWESTAD

Woonopp.

300 m2

Perceelopp.

763 m2

Omschrijving

LET OP: VRAAGPRIJS IS EEN VANAF PRIJS, BEDOELD OM VIA ONDERHANDELING TOT OVEREENSTEMMING TE GERAKEN.

Weergaloos weids!
Bekijkt u voor een goede indruk van deze mooie locatie de sfeervideo.
Voor een goed beeld van de maatvoering en de indeling van dit royale huis verwijzen wij u naar de plattegronden.

Watersnip 37 biedt u een pracht weids uitzicht over het water omdat dit mooie herenhuis op het uiteinde is gesitueerd van de landtong. Hierdoor heeft u vanuit het huis, het terras en de slaapkamers vrij uitzicht over het water dat zo rijkelijk aanwezig is in Blauwestad.
Direct vanuit uw eigen haven het meer op: uren en uren kunnen varen met of zonder motor.

Het huis is uiterst royaal. De woonkeuken, de doordacht geplaatste serre, het terras; alles is gericht op dit fijne uitzicht. Het is een genot om ’s avonds na een drukke dag even de boot te pakken om uit te waaien.

Blauwestad is snel en gemakkelijk te bereiken vanuit Groningen (A7), maar ook via de A33 richting Assen. De aangrenzende stad Winschoten heeft alles dat u aan voorzieningen en scholen wenst.

Indeling: prachtige lichte en statige centrale hal met toegang tot de living, toilet maar ook de inpandig te bereiken dubbele garage. Vanuit de garage kunt u ook rechtstreeks de overdekte ligplaats voor de boot bereiken. De living is uniek; van alle kanten heeft u vrij uitzicht over het water. De woonkamer heeft meerdere intieme invalshoeken. Uren tafelen bij de keuken, knus rond de houtkachel in de fameuze serre of lekker een film kijken in de fijne living. Via suitedeuren bereikt u de aangrenzende werkkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien, heeft een granito aanrechtblad en is in rustige kleuren uitgevoerd. Er bevindt zich een grote bijkeuken naast de keuken.

Via het stijlvolle trappenhuis bereikt u de eerste etage. Hier bevinden zich vier slaapkamers met allen mooi uitzicht. De master bedroom is echt uniek! Royaal qua opzet, fameus qua uitzicht en met eigen luxe badkamer voorzien van dubbele wastafel, toilet en douche/ligbad cabine voorzien van diverse mogelijkheden.
Vanuit de overloop bereikt u de 2e badkamer, ook deze is voorzien van een wastafel, toilet en een douche/ligbad cabine met diverse mogelijkheden.

Via een vaste trap bereikt u de royale tweede etage. Hier bevinden zich, naast de overloop met veel leuke bergruimte, twee grote slaapkamers onder de schuine kap. Eén van de slaapkamers heeft een (te verplaatsen) sauna.
Er is een vlizotrap naar de zolder met veel bergruimte (geen stahoogte).

Bijzonderheden:
- Prachtig gelegen;
- Royaal en licht woonhuis;
- Grote garage met toegang tot het botenhuis;
- Aan het einde van het schiereiland gelegen;
- Speelse indeling;
- Grote vrij gelegen zonneterrassen.

Lees meer...
Streetview
Volg ons op facebookVolg ons op InstagramVolg ons op Linkedin

WILT U NIETS MISSEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en achtergronden van de woningmarkt.

Logo fundaLogo Nederlandse Vereniging van MakelaarsLogo nwwiLogo vastgoedcertLogo Nationale Monumenten Organisatie